Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Olyanok válaszát várnám akik...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Olyanok válaszát várnám akik megbocsájtottak megcsalást?

Figyelt kérdés
Férjem megcsalt,megbeszéltük együtt maradtunk. A gondom az,hogy a nő akivel lefeküdt a kolléganője,és ez zavar. Szerintetek mi lenne a megoldás ebben az esetben?
2020. febr. 9. 13:32
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
100%
Nem csodálom hogy zavar,egy dolog megbocsájtani,de tudni azt hogy ott van a közelében..Pfff..Az meg aki azt mondja hogy ott van másik a,b.c nő,az nem járt még ebben a cipőben..Mert rohadtul nem mindegy,főleg hogy a kérdező valószínűleg éppen azért bocsájtott meg, mert a férj megígérte, hogy ez nem fog előfordulni többé.. Én is megbocsájtottam a férjemnek,két éve történt,de nem bírtam volna elviselni hogy ott dolgozzon vele egy közegben..Már attól is idegbajt kaptam,kapok,ha tudom hogy arra felé megy,ahol a nő él...Ha van más melóhelyre megoldás,lépjen,ezt nem várhatja el tőled,pláne azok után hogy te megbocsájtottál neki.
2020. febr. 20. 15:03
 12/20 anonim ***** válasza:
Ultimátumot neki, hogy vagy felmond, vagy válsz.
2020. febr. 20. 15:15
 13/20 anonim ***** válasza:
100%
Jó h.lye vagy h megbocsátottad. Ennyire nem tiszteled magad? Nem csoda, hogy ő sem tisztel..újra megteszi, ahogy lesz rá alkalma
2020. febr. 22. 19:41
 14/20 anonim ***** válasza:
100%
Egyszerit ,még talán, de azt sem valószínű. Hosszú viszonyt soha. Valami alapszinten nem működik akkor nálatok, és ez nem fog megváltozni a megbocsájtás után sem. Rohadt nehéz, elhiszem, de én biztos válnék ezután.
2020. febr. 23. 10:50
 15/20 anonim ***** válasza:

Próbálok megbocsátani. Próbálom újra szeretni. Nem megy. Harag nincs bennem, csak olyan mértékű csalódás, hogy nem akarok vele lenni. Együtt vagyunk, de olyan lett, mint egy idegen, vagy talán olyan, mint egy haver, akivel néha beszelgetünk, de ennyi. Ő most is azt mondja, hogy szeret es nem jelentett semmit, de nem bízom benne es nem hiszek neki.

Ismerek olyat, aki megbocsátott. Ma is együtt vannak, szeretik egymást. Idősek már, de a nőben mindig benne lesz a tüske. Csak már elfogadta. Nem felejti, de túllépett.

Én úgy tapasztalom, hogy egy kapcsolat egy megcsalás után soha nem lesz ugyanolyan, mint előtte volt.

2020. márc. 5. 22:11
 16/20 anonim válasza:
Egyetértek az előttem írókkal, sajnos kutyából nem lesz szalonna. Nagyon ritka az eset ha mégis. Sajnos aki egyszer megtette, az többször is megfogja. Mindegy hogy holnap, jövő héten, jkövetkező hónapban vagy évek múlva, de meg fogja tenni. Ha egyszer megtette az azt jelenti hogy nem tisztel téged annyira. És ez nem is fog változni sajnos. Soha többet nem fogsz tudni 100 százalékosan megbízni benne, mert ott lesz a félelem, a tüske, hogy egyszer megtette. Az ilyen férfiakat hagyni kell a francba. Mondhatja hogy szeret meg hasonlóak, de ezek csak szavak.
2020. márc. 6. 10:21
 17/20 anonim ***** válasza:
Megbocsájtom, de többet nem lennék rá kíváncsi.
2020. márc. 6. 19:33
 18/20 anonim ***** válasza:

1x bocsátottam meg, amikor már cseppet sem érdekelt a másik.

Nem zaklatott fel hogy megcsalt,egyaltalán nem érdkelt. Viszont kényelmes volt a kapcsolat szoval igazából tök mindegy volt.

Egy másik esetben nem bocsátottam meg, az a kapcsolat szerelemmel indult. Nagyon fájt, magam miatt vetettem véget a dolog ak,mert tudtam hogy felőrölne a féltékenység és bizonytalanság ha nincs otthon.

2020. márc. 7. 00:17
 19/20 anonim ***** válasza:
Én megbocsàjtottam. Köszönetképp megtette újra néhàny hónap múlva. Vagyis újra kezdte. Hosszú ideig tartott és ugyanazzal a nővel
2020. márc. 17. 18:45
 20/20 anonim ***** válasza:
Ha megbocsátanék egy megcsalást, az olyan lenne, mintha magamat köpném szembe. nem leszek egy mosogatóronyg, annál jobban szeretem magam...már a kérdés is hülyeség.
2020. márc. 21. 14:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!