Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Olyanok válaszát várnám akik megbocsájtottak megcsalást?
Én olyat tudok ahol a nő csalta meg a férjét, és utána neki állt feljebb, hogy a férfi "visszacsalta", miután megegyeztek, hogy elválnak...
Sőt kettőről is tudok ilyet.
A nők ott követelőznek, megmondják a tutit mit hogy kéne, és parancsolgatnak. Szerintem te is tedd ezt. Mondd, hogy vagy ő váltson munkahelyet, vagy a nő aki ott dolgozik. Ennyi. Ha ezt egy csaló elvárja a szerencsétlen megcsalt férjétől aki csak tovább lépett volna, akkor te a megcsalt full joggal kérhet ilyeneket.
Másik műszak, másik részleg, másik munka.Nem tudjuk a te férjed milyen helyen dolgozik, egyáltalán van e másik műszak?
És szerintem magától kéne neki ezt kezdeményezni, nem neked, ha komolyan gondolja, hogy veled marad.
3-asnak igaza van, sajnos ha megtette egyszer, semmi biztosíték nincs rá, hogy ne tenné meg újra, akár többször is. Sajnos a tanulság is az a párodnak ebből a helyzetből, hogy te végülis elnézted neki a félrelépését, így ha legközelebb megteszi, akkor is meg lesz neki bocsátva.
Megértem ugyanakkor, hogy szereted a párodat, és mi nem is ismerünk minden részletet, nem tudhatjuk, hogy pontosan mi történt, ezért ha te úgy látod jónak, hogy vele maradsz, akkor tedd úgy. Én a helyedben azonnal ultimátumot adnék neki, hogy minden lehetséges kapcsolatot megszakít a kolleginával, így a munkahelyét is megváltoztatja, illetve nem folytatnám úgy a kapcsolatot, mint ahogy a félrelépés előtt volt, hanem igenis a párom tudtára adnám, hogy most újra tepernie kell egy kicsit, hogy visszahódítson máskülönben megint elbízná magát, hogy te akkor is ott vagy neki, ha ilyen dolgokat művelt. És természetesen ha újra kiderülne, hogy hűtlen volt, azonnal gondolkodás nélkül véget vetnék a kapcsolatunknak.
Egyszeri alkalom volt, vagy viszony?
Az egyszeri alkalmat talán még meglehet...a viszonyt nem.
Hogyan derült ki? Hogy érzed most magad? Mióta vagytok együtt? Gyermek van e?
Nem bocsátanám meg, és ennek egy az oka. Azt gondolom, hogy bár a szerelem elmúlhat egy hosszabb házasságban, viszont tisztelet nélkül nem működhet.
Ha képes volt egy hosszabb viszonyt fenntartani, akkor nem tisztel. Tiszteld magad annyira akkor te, hogy kilépsz ebből a házasságból. Ráadásul akkor, ha ez kitudódik, és megtudják, hogy megbocsátottad, más se fog tisztelni.
Ráadásul ne tedd ki magad annak, hogy ezután mindennap feszültségben élj, hogy találkoznak, mi történik, mi fog történni. Zárd le, és kezdj új életet.
Édesanyám 65 évesen lépett ki a házasságából, ahol mostohaapám ivott, nőzött, stb. Most 15 évvel fiatalabbnak néz ki a boldogságtól, megtalálta a párját, aki tiszteli, szereti és becsüli, és tudom, hogy az egy hónap múlva megszületendő gyermekem is egy boldog, stabil családba fog beleszületni.
Kitartást és sok erőt! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!