Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az alábbi jelek alapján szerintetek megcsal a barátom? N/26
Szerintem nem csal meg, maximálisan megbízok benne, de az egyik barátnőm ragaszkodott hozzá, hogy kiírjam ide a kérdést. :P Eddig ezeket a jeleket figyeltem meg:
- korábban használgattam a telóját, de egy ideje kivette belőle az ujjlenyomatomat, hogy többé ne tudjam használni, se a jelen nem létében, se a jelenlétében, egyáltalán semmikor nem nyúlhatok hozzá, és eltakarja a képernyőt, ha oda nézek, mikro használja, és letiltotta a lezárási képernyőre felugró üzeneteket
(Tudom, ez gyanúsan hangzik, de higyjétek el, erre jó oka van.)
- rendszerint elmegy vagy nem tudom hova, vagy tudom, hogy hova, de olyankor indokolatlanul hosszú ideig tart pl. boltba menni a sarokra az volt, hogy 5 órát vett igénybe neki
(Jó, ez is lehetne intő jel, de ezekre más magyarazát van.)
- 2X Vikinek szólított véletlenül
(De nyugi! Tudom ez már nagyon gyanús, de ő a miniszterelnököt is így becézi, hogy Orbán Viki, és onnan jött neki. Szóval ennek is más oka van.)
Jó... Ez kamu kérdés.
Menj már innen máshova.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!