Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha felveti a barátom hogy nem szeretném a 3ast még egy lánnyal akkor megcsal? És a szeretőjére gondolhat? Vagy létezik (mint ahogy ezt mondta) hogy csak elképzelte.
Mármint most a barátod szeretné vagy nem szeretné a 3ast?
Amúgy ha van szeretője ha nincs,ez akkor sem normális felvetés egy kapcsolatban.
Férjemet pofántörölném ha ilyet ki merne ejteni a száján de ő is engem szintúgy.
Azt kérdezte belemennék e egy 3asba hogy még egy lány (Én is lány vagyok) mondom dehogy de miért tudnál valakit akivel ezt akarod? Á á nem csak kíváncsi volt...
Emiatt 2 napja sirok szerintem ezek után tuti van valaki...
Mondd neki azt hogy előbb te hozol még egy pasit akinek nagy farka van, mert szeretnéd tudni hogy milyen az amikor egy ilyen jár benned. Ha ő végignézi ahogy egy másik pasi szétkur, akkor utána lépjél ki a kapcsolatból.
Téged ez a pasi semmibe néz. Mégha te vàgynál arra hogy nyalsz egy puncit miközben ő dug ... akkor ok.
El sem tudom képzelni,hogy a barátnőm más pali miatt csattog mint a bádoglemez,hogy lehet utána egymás szemébe nézni? Még úgy se vállalnám,hogy én két nővel...
Szerintem ez alpári...
22/f
Aki belemegy 3-ba ugy hogy ott van a párja/szerelme akkor az nem is igazán szeret tèged .... Ha ezt kèrdezte tőled kèrdez vissza ugyanigy hogy ő bele menne e hogy 2 fiuval legyèl egszere mègha az egyik a barátod is .....
Mint az elöttem lèvő válaszoló irta hogy ő a barátnőjèvel ès annak a legjobb barátjával volt egyszere , már bocs de nem vagytok normálisak , undoritó èn ugygondolom a legjobb barátnőjèvel kikezdeni ....szègyen
17L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!