Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van az, hogy egy "kapcsolatba" csak az egyik fél tesz bele bármit is és a másik meg csak passzívan létezik és magasról tesz a másik érzéseire és úgy ahogy van mindenre szinte? Ilyenkor mit vár? Mit gondol? Miért jó kínozni ezzel a másikat?
Ha valaki akar akkor tud beszelni a másikkal teljesen mindegy mi a helyzet, akkor nem beszél, ha nem akar. Mi értelme van ezt csinálni?
Főleg, ha már úgy áll a kapcsolat, hogy "majdnem porig égett már az egész ház."
Ha valaki viselkedett már így ilyen érthetetlenül és iszonyatosan passzívan egy "kapcsolatban" mondja el, hogy mi értelme van?
A gyáva emberek intézik így a kapcsolatukat véleményem szerint. Ezért nem lehet ezt elfogadni és csak így továbblépni.
Hiszen, ha nem egy ilyen kis gyáva szótlan valakinek ismered meg és korrektnek ismerted meg a másikat akkor ez nem fogadható el csak így.
Ugyanígy ment tönkre a legutóbbi kapcsolatom. Eleinte mindent megtett értem a férfi (legalábbis óriási nagy szavakat használt a jövőnket illetően) aztán mikor cselekedni kellett volna, hirtelen már mégsem volt annyira határozott. Ha nézeteltérésünk volt, szinte eltűnt, állandóan kifarolt a probléma elől, hiába próbáltam rávezetni, hogy oldjuk meg, beszéljük meg. A legundorítóbb húzása pedig az volt, hogy mikor érezte, baj van, akkor szó nélkül eltűnt. Ott sokalltam be és vetettem véget ennek a röhejes kapcsolatnak.
Ha valaki igazán szeret téged, akkor minden egyes akadályt venni fog veled, nem pedig cserben hagy. A többi mind üres kifogás/nyafogás. Fáj, de így van, lásd be!
35/N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!