Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Jobb tudni hogy a ferjed megcsal, vagy jobb a nem tudom nem faj?
20
"Az ilyen mindennél fontosabb vágyait a párjával kellene kiélnie"
És ha a párja amúgy nem "partner" ebben? Én ugyan soha nem csaltam meg a párom de bevallom nem egyszer felvillant bennem a dolog. Én sokkal több szexet igényelek mint az párom. Nekem jó lenne pár naponta vagy legalább havonta. De nem jut annyi. Ennek ellenére imádom, és nem akarom elhagyni. Ő viszont féltékeny. Így mi marad? nekem valahol le kell vezetnem a tesztoszteront. Egyelőre marad a felnőtt tartalom, de ez 10 éve így van nem vagyok biztos benne hogy egy adott szituációban nem törnék meg.
Ha elmondom neki és kidob ő lenne nagyobb bajban. Elmondanám neki? nem biztos.
mi a celod? nekem az hogy egy biztos pontot alakitsak ki otthon ahol negrrtenek, ahol kizartunk egymas mellett. a masik hibaival egyutt. Az egot felre kell tenni. mert ez ego es nevrltetes kerdese higy mit fogadsz el.
20. szazad mindenki d.gott mindenkivel kukonosen ferfiak.
Szamomra vsnnak fontosabb kerdesek mint egy kapvsokatban mint hogy ki hova dugja a mivsodajat ha kozben otthon jol elvunk.
Ego ego ego ego...errol nagyon sok minden szol...az egesz eleted, a munkahelyed...es foleg a vallalkozasod....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!