Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Ez megcsalásnak számít-e? 25L

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ez megcsalásnak számít-e? 25L

Figyelt kérdés

sziasztok!

van A és B pasi. A-val egy helyen vagyunk alkalmazottak (Győrben dolgozunk és elünk). B-vel randizgattam, de kis ido mulva osszejott massal. Ezután lefeküdtem A-val. Majd B rájött hogy velem szeretne lenni és megint randiztunk (a masik lany nincs kepben), amíg randizgattunk nekunk ceges buli volt és A rámerőszakolt egy estét (fogyasztottunk alkoholt is, viszont nem szerettem volna az egészet, erőszakoskodott nagyon) és pár nap múlva is de ott már nem volt szex. B-vel ezután össze jöttünk és en egyáltalán nem tudok másra nézni mert csak vele szeretnék lenni és azóta kerulom a munkatarsammal a kettes talalkozast.

szerintem ez nem olyan megcsalás mert mind2 eset akkor törtent amikor még csak ismerkedtunk es mind2 az akaratom nelkul.

Szerintetek ez megcsalásnak minősül? (a leszólást mellozzuk mert abszolut lelkiismeretfurdolasom van es nem az akaratombol tortent)

Illetve ezt elmondjam B-nek?

és valószínűleg munkahelyet fogok váltani.

2020. jan. 29. 16:00
1 2
 11/15 A kérdező kommentje:
Teljesen érthető, fordítottan engem is zavarna nyílván, ugyanakkor nem magamtól kerestem partnert és nem akartam mással lefeküdni.
2020. febr. 3. 07:41
 12/15 anonim ***** válasza:
100%

Ha 100% megbántad, ne mondd el B-nek. Ezzel őneki is fájdalmat okoznál. Bocsáss meg magadnak is, és lépj tovább.

Tudod, mit mondott Jézus a (régi kifejezéssel élve) parázna nőnek: Menj el békével, és ne vétkezz többé.

Elfogadhatod az új kezdetet. Mindenkinek vannak vargabetűk, kinek ilyen, kinek olyan. B-t meg kíméld meg ettől az egésztől.

A-tól pedig szabadulj meg.

2020. febr. 3. 08:34
 13/15 A kérdező kommentje:

1000% megbántam, mert mint írtam eleve nem is akartam. És így lesz, megkímélem ettől, mert őt szívből szeretem.

Megszabadulok tőle, már felmondtam.

2020. febr. 3. 08:54
 14/15 anonim ***** válasza:
100%
Minden jót a továbbiakhoz, szurkolok neked!
2020. febr. 7. 22:51
 15/15 A kérdező kommentje:
Köszönöm
2020. febr. 9. 22:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!