Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez megcsalásnak számít?
4 évvel ezelőtt, a gimiben volt egy srác, aki a legjobb barátnőmmel járt. Mi nagyon jó barátok voltunk, sokat beszélgettünk.
Én beleszerettem és azt hiszem ő is szeretett, de a barátnőm miatt nem lehetett semmi közöttünk.
Pár hónap múlva lett egy párom, akivel azóta is együtt vagyok, sőt, már együtt is élünk. Nagyon szeretem és imádom.
A tegnapi nap folyamán, ahogy takarítottam a gépem, megtaláltam a gimis sráccal történt néhány beszélgetésünket.
(Hülye szokás volt, de akkoriban azokat a beszélgetéseket, amik megérintettek, lementegettem és eltettem egy helyre, ahol bármikor megnézhetem.)
A beszélgetésben azokat az üzeneteket találtam meg, amikor olyanokat írt, hogy: "szeretlek", "hiányzol", "hiányoztak a beszélgetéseink", "nem akarlak elveszíteni".
Ahogy visszaolvastam eszembe jutott, hogy mennyire szerettem és mennyire sajnálom, hogy megszakadt a kapcsolat közöttünk, és hogy soha sem történt közöttünk semmi. Se csók, se szex, se szerelmi vallomás.
Most rosszul érzem magamat. Jogosan van bűntudatom emiatt?
Ez nem megcsalás és a bűntudat is felesleges.
De az biztos, hogy agyilag még nagyon éretlen vagy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!