Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nektek mi számít megcsalásnak?
Figyelt kérdés
És ha valaki szex közben másra gondol az annak számít?2019. dec. 23. 16:03
1/4 anonim válasza:
Mind az érzelmi, mind a fizikális megcsalás, megcsalás. Nincs bocsánat.
Pl.: flört, csók, szex, képzeletbeni fantázia szex közben, erotikus levélváltás nem a pároddal.
Tehát minden olyan cselekedet megcsalás, amit a pároddal kéne csinálni, de nem vele csinálod.
2/4 anonim válasza:
Szerintem nem számit annak.
Nekem az számít megcsalásnak, ha mással osztja meg az intim dolgait, magánéletét.
3/4 anonim válasza:
Mindenkinek más számít annak, a gondolat nekem egyáltalán nem.
Ha mással szexel, vagy akár szex nélkül szerelmes belé, az igen.
4/4 anonim válasza:
Ha fizikailag (testi szinten) szeretkezik mással. A fizikai csók is megcsalás valamilyen szinten.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!