Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Miért van ennyi hűtlenség? ...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért van ennyi hűtlenség? Többi lent

Figyelt kérdés

Lehet naívnak ia nevezni. De őszintén érdekelne miért van ennyi hűtlen kapcsolat?

Minap voltam egy buliban ahol egy nős pasi konkrétan ajánlatott tett. Miután mondtam visszautasítottam nemsokkal utána hazament a feleségéhez.

Ez nem az első alkalom,hogy ilyet tapasztalok. És le vagyok döbbenve,hogy a kapcsolatok kb.háromnegyedében kiderül,hogy az egyik fél hűtlen.

Mi az oka?

Ha valami nem oké akkor miért nem szállnak ki a kapcsolatból?

Tudom költői kérdés... de mégis érdekelni.

Esetleg aki élt ilyen kapcsolatban leírná az okait?

2020. jan. 20. 20:49
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
Régen is volt, csak az internet megjelenése óta sokkal egyszerűbb, viszont többen le is buknak
2020. jan. 24. 09:55
 12/12 anonim ***** válasza:
50%
Azert szerintem mert az ember meg az elolenyek altalaban marhara nem ilyen hosszutavu monogamiara fejlodtek ki. Termeszetellenesek a tarsadalmi normak, azert. Es aki ezt erzi es nem hazudik sajat maganak az megy az erzelmei utan. Es ki ne szeretne egy allando tarsat amivel a celok kozosek, elkepzelesek passzolnak stb, meg valakit akivel jokat lehet 'aludni' ? A nos pasi tudja h nem minden no prud vagy dogmatikus, csak ezt nem lehet elso blikkre megmondani valakirol ugyhogy ezert probalkozgat.
2020. febr. 25. 01:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!