Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Barátnőmről kiderült hogy Instagramon félmeztelen képeket rak ki magäról?
Akkor derült ki amikor telefonozott, és nézte a profilját kilájkolta stb. észrevettem, megkérdezten az milyen profil.. általában mindig dugdossa előlem a telefonját, le is van kódolva... Ez már alapból gyanús volt nekem. De ez... Férfiak nyáladzanak alatta, ő meg élvezi ...Kiakadtam, nem tudott értelmes magyarázott adni.
Elcuccoltam. Szakítcsak ezért vagy ne?
KAMU!
Az Insta nem enged pucér fotót.
Az lehet, hogy pucért nem enged de elég kihívókat igen.
S hidd el ahol tangában van vagy épp combjait sejtelmesen teszi vagy kint van a melle épp elég.
Ha a csajom ilyet tenne dobnám!
elmondtam hogy néz ki, pár embernek elküldtem tudják igazolni, de ez nem kirakat,
A kérdés még mindig adott, számítsak vele ezért vagy ne????
Kérdés, miért teszi. Ha nem csinál semmit a követőivel, simán csak exhibicionista, engem nem zavarna, sőt. Mindig is vonzott a merész stílus, legalább nem kell neki könyörögni.
A nők egy részének hizlalja az egóját, hogy más pasik is rá nyáladzanak. A pasik egy részének pedig hizlalja az egóját, hogy más pasik is az ő nőjére nyáladzanak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!