Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért küld valaki instagramon DM-ben sztorit?
Kb. ilyen burkoltan nekem küldi, de mégse, vagy mi? Ennek mi értelme? :D Ilyenekre ki reagál? Aki ilyeneket küld, miért küldi?
Ha nem konkrét személynek szól, és mondjuk nem akarja nyilvánosan megosztani, miért nem küldi közeli ismerősök beállítással?
Akarom mondani közeli ismerősök beállítással megosztani. Abban ki lehet jelölni az embereket, akik szeretnék, hogy lásd.
Csak így, hogy konkrétan nekem küldi üzenetben, én erről kapom az értesítést, aztán megnézem, és látom, hogy kb nem is nekem szól, szóval nem értem...
Én a közeli ismerősökben olyat rakok ki amit nem akarok hogy mindenki lásson, mert nem feltétlen vagyok velük jóban vagy szimplán úgy gondolom hogy egy bizonyos csoportra (egyetemi társak) tartozik.
Ez nem azt jelenti hogy neked küldi a dolgokat csak simán lehet hogy követik 18 alattiak és a bulizást így rakja ki (barátnőm pl ilyen)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!