Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ő tényleg egy tipikus könnyűvérű nő?
Figyelt kérdés
Egy kolléganőm(30) aki párkapcsolatban van, párszor lefeküdtümk egymással. Több férfi kollégámtól hallottam,hogy írogat nekik facebookon beszélgetést kezdeményez. Meg megtudtam,hogy előttem már más kolléga is kezelgette hónapokig(persze párkapcsolatba volt közbe).Egyébként a nővére is ilyen stílusú 38 évesen gyerekek után is. Na az lényeg ha ezeket a dolgokat ha nem tudnám egész szimpatikus lenne,meg tényleg jó vele a szex, alkalmas lenne barátnőnek... De jól gondolom,hogy így nem kell vele komolyan foglalkozni?2020. jan. 12. 08:16
1/8 anonim válasza:
Haver, egy nővel sem kell komolyabban foglalkozni, egyik sem éri meg.
3/8 anonim válasza:
Amit leírtál, elég sok nő csinálja. A párjukat nem akarják dobni, csak szex kell nekik. Valószínű, otthon nincs, kevés, vagy pocsék a szex, de sok más dolog össze tartja őket. Én, szextől többet nem akarnák tőle, mert valószínű, többet ő sem akar.
4/8 anonim válasza:
Jól mondja az előző. Ez teljesen általanos jelenség. Ahol dolgozok, szinte nem is tudok olyan nőről akinek ne lett volna valami kalandja. Mindnkiről tudtuk, ennek ez a szeretője, ennek meg az. Ha ettől el tudsz vonatkoztatni, akkor jól is működhet a dolog. De a nőkkel kapcsolatban ne legyenek illúzióid. Ahogy a férfiak, úgy a nők is megkeresik a szexhez vezető legrövidebb utat. Főleg ha otthon nincs szex.
5/8 anonim válasza:
Ha ez a nő egy férfi lenne, a válaszok arról szólnának:
-Értsétek már meg, az ember nem monogám, nem arra lett kitalálva.
-Kell neki a változatosság, nincs abban semmi rossz.
-Biztos otthon az asszony el van hízva, igénytelen szar, na meg szex sincs, fel se áll rá, persze, hogy máshol kell szegénynek kielégíteni az igényeit.
Ezen felül a kérdező meg nőként el lenne hordva mindenféle kapcsolatromboló r¡bancnak, aki végre rájöhetne, hogy csak a p¡nája kell, nem fogja a pasi dobni érte a nőjét, ne is álmodjon róla.
6/8 anonim válasza:
#5 Nézzél hasonló kérdéseket és rájössz, hogy hülyeséget írtál.
7/8 anonim válasza:
Láttam eleget, köszi, pont azért írtam.
8/8 anonim válasza:
Majd a következőnél szólj légyszi. Olyat még nem láttam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!