Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért csinálta ezt? Most akkor kit szeret?
Egyikőtöket sem szereti!
Felejtsd el, és koncentrálj magadra, ha szar a kapcsolatod a férjeddel, akkor válj el, de ne miatta, mert semmilyen téren nem számíthatsz rá, esetleg egy kóbor numerára leszel jó.
Én nemtudom, de jellemtelen az ember,az tuti!
Valószínű fosik váltani, és ezért maradt az asszonnyal.
Szerintem engedd el, mert így, hogy mostmár gyerek is van a képben, még úgyse fogja ott hagyni a jelenlegit...
33/F
Te csak arra kellettél, hogy egy kis színt vigyél a házasságába. Eszébe sincs válni, pont hogy gyereket várnak.
Te meg nézz ezek után a férjed szemébe mosolyogva, miközben arra gondolsz, hogy kit is szeretsz valójában, vajon a férjed miért nem vette észre, hogy megcsalod, és ha s2ar a házasságod, miért is nem váltok el a pic5ába?
Csak etetett téged.
Sok szeretőt hitegetnek ezzel, előadja a mártírt, hogy milyen sz-r a házassága mint ebben az esetben is, de akkor miért csinálta fel nemrég megint az asszonyt?
Mert továbbra is vele tervezi a jövőjét.
Volt nekem is ismerősöm aki ilyen kapcsolatban volt szerető, lebukott, a gyáva féreg szembesítésnél meg azt mondta az asszonynak, hogy a szerető zaklatja, másnap meg ment oda pincsizni, hogy de téged szeretlek...
Az ilyen csak hiteget, nem fog felvállalni, de a plussz lyuk jó lenne neki.
Ha valóban sz-r a házassága és ennyire gyáva hogy nem mer lépni, hagyd vergődni benne.
Rengeteg pasi van ha szeretőt akarsz, keress mást.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!