Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az megcsalás, ha egy kollégámmal flörtölgetek?
Szerintem igen, megcsalás. Ha valaki párkapcsolatban van, az viselkedjen is úgy.
2020. jan. 8. 18:23
Szigorúan technikailag igen, de ha tudod hol a határ, akkor szerintem nem gáz.
2020. jan. 9. 05:43
Úristen, ennyi álszent embert! A flört a mindennapok része, nem hiszem, hogy az emberek többségét zavarná, v rosszul esne neki, ha ha vki flörtölget vele, mert ez azt jelenti, h tetszik neki/szimpi, ez pedig azért mindig jól esik az embernek. Tegye fel a kezét, akinek rosszul esik, ha azt látja, van pár ember, akinek ő tetszik/szimpi.
Flörtből lesz a többi...ja, csak az mindkét félen múlik. 10 éve házas vagyok, gyerekek is vannak, szoktam másokkal flörtölni, munkahelyemen is, sosem volt belőle gond senki részéről, sosem mentem tovább ennél. Csak tudni kell hol a határ.
2020. jan. 9. 07:53
13asnak igaza van.
Õszintén, fel a kézzel akinek nem esik jol pár bók, aki sohasem flõrtölt ha a parkapcsolata tobb mint 3-4-5-10 évig tartott/tart
És jöhet a lepontozás az állszentek részérõl
2020. jan. 15. 12:23
Attól függ, mit értünk flört alatt. Amit én flörtnek tartok, az a verbális viccelődés, magas labda lecsapása, egy-egy könnyed bók, dicséret. Ezek nálam nem minősülnek megcsalásnak és nem is esik rosszul, ha a párom tesz ilyet. A túlzott érzelmi közelség és a tapizás például már túlmegy ezen a kategórián.
2020. febr. 19. 12:29
Attól függ, nálad mit takar a flörtölés. Egy bizonyos pontig oké, gondolok poénkodásra, csípkelődésre, apróbb dícséretekre. A kettesben kávézgatás, chatelgetés nálam túl megy egy határon, de nyilván kinek mi fér bele.Kérdés,a párodnak mi az a bizonyos határ.
2020. febr. 19. 13:15
A helyzettöl függ.Pldául ha egy azstalnál azt mondaná a fickó,hogy szerencsés vagyok,vagy pld a feleségemnek:jol áll a sminked,elragadó pár vagytok,de ehhez kell egy gyönyörü nö ,stb..akkor nem venném rossz neven.Viszont,ha kacsingatva,mosolyogva kerne a tortaszeletet,hozzáerne a karjához,sugdosna a fülébe,akkor debizisten rávernék egyett,olyat,hogy azt se tudná merre van a kijárat.
2020. márc. 10. 12:21
18/19 EzioBB7064 válasza:
Attol fugg hogy jol e nezz ki a csaj?!
2020. márc. 10. 17:25
Dehogy megcsalás! Az Élet egyik legszebb része! :-)
2020. márc. 16. 12:10
Kapcsolódó kérdések: