Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Mit tehetnék, ha nem tudok...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tehetnék, ha nem tudok monogámiában élni?

Figyelt kérdés

Későn kezdtem a férfiakkal való ismerkedést. 20 éves voltam, amikor párom lett és 22 voltam amikor először volt intimkapcsolatom. Azóta 2 év telt el és nagykanállal habzsoltam a férfiakat. Kicsit olyan mintha hirtelen szerettem volna bepótolni mindent.

A jöttek egymás után szünetnélkül a párhónapos "kapcsolatok". (Leghosszabb 11 hónap volt) De úgy igazán sosem bírtam 1 férfi mellett, így mindig kellett még egy, akivel csak beszélgettem. Esetleg néha elmentem vele ide-oda (kiegészítések voltak). Volt olyan, hogy egyszerre 2 kiegészítő is volt.

Az utóbbi 11 hónapos kapcsolatomban nagyon nagy teret kaptam - utólag visszagondolva nem szabadott volna. A páromat kezdetben hetente egyszer láttam és 2 naponta írt, hogy "mi újság". Nem mondanám szoros érzelmi kapcsolatnak, inkább azon volt a hangsúly részéről, hogy valaki legyen mellette. Sosem kérdezte, hogy hova tüntem el 3 óra hosszára. Ekkor romoltam el igazán. Vele párhuzamosan találkozgattam és ritkán le is feküdtem egy srácokkal (mai napig nem tudnak arról, hogy közben párom volt. Szeretőim többsége úgy gondolja, hoy mi egypárt alkottunk. Közben volt 1-2 randim is másokkal. Olyan is volt, hogy 1 nap több randi és közben végig írtam a többi férfinak akivel kavartam.

Ha a csók megcsalásnak számít akkor összesen (11 hónap alatt) 8 férfival. Szex 4-gyel volt összesen.

Sose volt lelkiismeret furdalásom. Ő boldog volt velem és mindenki más is akivel kavartam. Ha már láttam azt hogy romlik a szeretői viszony. Szépen elhagytam. Mai napig nem tudják, hogy foglalt voltam. Így senkinek sem sérült a lelke

Egy szeretőmmel voltam őszinte, akinek elmondtam hogy kvázi nyitott kapcsolatban élek. Ő belement a szeretői szerepbe. Így utólag visszagondolva 2 teljes értékű párkapcsolatom volt párhuzamosan. Mindegyikkel volt intimitás. Viszont a szeretőmmel több program és szorosabb érzelmi kapcsolat volt. A szeretőm állandóan azt akarta elérni, hogy a teljesértékű kizárólagos párom lehessen

Végül a páromat részben a szeretőm miatt hagytam el. Másrészt azért is mert rájöttem, hogy ez az életmód egyfertő és mérgezi a lelkemet. Sose tudta meg a megcsalásokat és nem is akart visszaszerezni sem.

Azonnal össze is jöttem a szeretőmmel. Semmi sem változott, csak annyi, hogy kikötötte, hogy nem nyithatok más férfi felé semmilyen szinten. Ez működött félévig. Egyrészt azért mert életemben nem törődött ennyit egy férfi velem (nem telt el olyan napszak hogy ne írt volna és hetente 3szor is találkoztunk). Mellette dolgoztam (korábban is csak akkor még részmunkaidőben) és elkezdtem estin egyetemet is. Szóval javarészt időhiány és túlzott lefoglaltság miatt maradtam pedáns hozzá.

Viszont újra van késztetésem randizni, ismerkedni. Mintha megéreszték volna: írt pár elutasított szeretőm, hogy van-e kedvem újratalálkozgatni.

Az Isten lábát megfogtam a párommal, de mégse értem miért nem tudok leállni és kikötni egy férfi mellett.

Átgondoltam és nem látok hibát és hiányérzetem sincs a párommal kapcsolatban.

Mit tehetnék? Mit tanácsoltok?

Ebből az életmódból ki szeretnék törni.

2020. jan. 8. 09:37
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
83%
Pszichológust keress fel, mert valami nincs rendben veled.
2020. jan. 8. 09:53
 2/14 anonim ***** válasza:
36%
Nem kellett volna elkezdeni megcsalni a masikat. Nem tudod mi a kapcsolat lenyege es nem is szerelembol vagy a masikkal. Csak azert voltal a sraccal mert ideig jol erezted magad vele. Neked aosem lesz valo komoly kapcsolat.
2020. jan. 8. 09:56
 3/14 anonim ***** válasza:
75%

A szöveget nem olvasom el.

A hűség mindig DÖNTÉS kérdése!

2020. jan. 8. 09:57
 4/14 anonim ***** válasza:
89%
Szerintem az a baj, hogy te is írtad, hogy szünet nélkül jöttek a kapcsolatok. Legyél kicsit egyedül, randizz, ismerkedj, de nem csinálj belőle kapcsolatot. Majd ha lenyugodtál, utána. Nincs abban semmi rossz. Inkább az lenne szánalmas, ha félrekacsintgataz.
2020. jan. 8. 09:58
 5/14 anonim ***** válasza:
61%

Szerintem te rossz ember vagy.

Nemtől függetlenül.

2020. jan. 8. 10:00
 6/14 anonim ***** válasza:
61%
Are you Ribi?
2020. jan. 8. 10:02
 7/14 anonim ***** válasza:
88%
Majd idővel megtanulod értékelni a másik embert, addig meg meg fogsz tapasztalni sok sérelmet.
2020. jan. 8. 10:05
 8/14 anonim ***** válasza:
36%
Jo hir az h nincs olyan h valaki.keptelen a monogamiara. Sokan lehet jonnek a na majd ha szerelmes leszel szoveggel de inkább ket dolgot fontolj meg, 1) mi motivalna arra h huseges legyel az aktualis parodhoz 2) hogyan kommunikálhatnal oszinten az aktualis paroddal. Pl ismerek olyan parokat akik nyitottak kapcsolatban vannak. Senki sem serul ellenben a titkolozassal amu elobbutobb ha nem ennel a parkapcsolatnal is de kiderul
2020. jan. 8. 10:19
 9/14 anonim ***** válasza:
84%

Ne bonyolítsd túl a dolgokat: Élj nyitott kapcsolatban és ennyi.

Ne gondold azt, hogy a többség annyira más. A kapcsolatok felében félrelépnek, csak előadják a szentet.

2020. jan. 8. 10:20
 10/14 anonim ***** válasza:
15%

Fiatal vagy és élni akarod az életed, nem akarsz semmi jóból kimaradni és ezért nem is akarsz lehorgonyozni egy ember mellett mert mi van ha nem jól választottál.

A sok tapasztalat amit a sok férfivel megélsz segít neked abban, hogy jobban megismerd az igényeidet és így a számodra megfelelő férfit válasszad. Amíg azt érzed,hogy nem ő lenne az igazi, addig menni fogsz tovább, mert nem értékeled mindazt amit a férfiaktól kapsz, úgy gondolod hogy ezt bárkitől megkaphatod. Amíg sok jelentkező akad, amíg van miből válogatni addig csinálhatod ezt az életet,kérdés csak az hogy meddig?

Megfordítom a helyzetet.....nőként te mit tudsz adni cserébe nekem? A nők legnagyobb fegyvere a szépsége és a fiatalsága, a jó szex, az újdonság varázsa de ez idővel elmúlik. Majd 3x évesen azon kapod magad, hogy órákat töltesz a tükör előtt azzal hogy a ráncokat és ősz hajszálakat eltüntessed és rá fogsz döbbenni, hogy nem vagy kortalan és egyre nehezebben találsz megfelelő partnert. Általában itt jön el a váltás a nőknél, hogy gyorsan meg akarnak állapodni és hajlamosak felhívni azt a férfit akit korábban lepattintottak mert érzik hogy eljött az idő. Az a férfi aki most foglalkozik veled és a tenyerén hordoz az közel sem biztos hogy visszafogad ha most elhagyod. Az is lehet hogy közben megállapodik másik nővel és akkor hoppon maradsz. El kell gondolkoznod azon, hogy szerinted találsz-e másik férfit záros határidőn belül aki megadja mindazt amit a mostani partnered bíztosit számodra? Ha igen, akkor szakíts és keresgélj tovább, ha nem, akkor tartsál ki mellette és értékeld mindazt amit önként megad számodra!!!

A leírásod alapján elég erős EGO rendelkezel, nem igazán foglalkozol a partnereiddel, te adod a tested ők adnak mindent mást. Tapasztalatból mondom, hogy egy hosszútávú párkapcsolathoz ez kevés, ahhoz sokkal több kell. Szeretői viszonyhoz elég, kitart pár hónapot, talán 1 évet is. A kapcsolataid zömét te szakítod meg, tudod hogy találsz másik partnert, de ahogy telik az idő majd rádöbbensz, hogy minden éremnek 2 oldala van és te is meg fogod élni hogy jön egy fiatalabb és mész a levesbe. Tudom hogy kemény szavak, de több szerető viszonyom is volt.

42F

2020. jan. 8. 10:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!