Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Mit tehetnék, ha nem tudok...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tehetnék, ha nem tudok monogámiában élni?

Figyelt kérdés

Későn kezdtem a férfiakkal való ismerkedést. 20 éves voltam, amikor párom lett és 22 voltam amikor először volt intimkapcsolatom. Azóta 2 év telt el és nagykanállal habzsoltam a férfiakat. Kicsit olyan mintha hirtelen szerettem volna bepótolni mindent.

A jöttek egymás után szünetnélkül a párhónapos "kapcsolatok". (Leghosszabb 11 hónap volt) De úgy igazán sosem bírtam 1 férfi mellett, így mindig kellett még egy, akivel csak beszélgettem. Esetleg néha elmentem vele ide-oda (kiegészítések voltak). Volt olyan, hogy egyszerre 2 kiegészítő is volt.

Az utóbbi 11 hónapos kapcsolatomban nagyon nagy teret kaptam - utólag visszagondolva nem szabadott volna. A páromat kezdetben hetente egyszer láttam és 2 naponta írt, hogy "mi újság". Nem mondanám szoros érzelmi kapcsolatnak, inkább azon volt a hangsúly részéről, hogy valaki legyen mellette. Sosem kérdezte, hogy hova tüntem el 3 óra hosszára. Ekkor romoltam el igazán. Vele párhuzamosan találkozgattam és ritkán le is feküdtem egy srácokkal (mai napig nem tudnak arról, hogy közben párom volt. Szeretőim többsége úgy gondolja, hoy mi egypárt alkottunk. Közben volt 1-2 randim is másokkal. Olyan is volt, hogy 1 nap több randi és közben végig írtam a többi férfinak akivel kavartam.

Ha a csók megcsalásnak számít akkor összesen (11 hónap alatt) 8 férfival. Szex 4-gyel volt összesen.

Sose volt lelkiismeret furdalásom. Ő boldog volt velem és mindenki más is akivel kavartam. Ha már láttam azt hogy romlik a szeretői viszony. Szépen elhagytam. Mai napig nem tudják, hogy foglalt voltam. Így senkinek sem sérült a lelke

Egy szeretőmmel voltam őszinte, akinek elmondtam hogy kvázi nyitott kapcsolatban élek. Ő belement a szeretői szerepbe. Így utólag visszagondolva 2 teljes értékű párkapcsolatom volt párhuzamosan. Mindegyikkel volt intimitás. Viszont a szeretőmmel több program és szorosabb érzelmi kapcsolat volt. A szeretőm állandóan azt akarta elérni, hogy a teljesértékű kizárólagos párom lehessen

Végül a páromat részben a szeretőm miatt hagytam el. Másrészt azért is mert rájöttem, hogy ez az életmód egyfertő és mérgezi a lelkemet. Sose tudta meg a megcsalásokat és nem is akart visszaszerezni sem.

Azonnal össze is jöttem a szeretőmmel. Semmi sem változott, csak annyi, hogy kikötötte, hogy nem nyithatok más férfi felé semmilyen szinten. Ez működött félévig. Egyrészt azért mert életemben nem törődött ennyit egy férfi velem (nem telt el olyan napszak hogy ne írt volna és hetente 3szor is találkoztunk). Mellette dolgoztam (korábban is csak akkor még részmunkaidőben) és elkezdtem estin egyetemet is. Szóval javarészt időhiány és túlzott lefoglaltság miatt maradtam pedáns hozzá.

Viszont újra van késztetésem randizni, ismerkedni. Mintha megéreszték volna: írt pár elutasított szeretőm, hogy van-e kedvem újratalálkozgatni.

Az Isten lábát megfogtam a párommal, de mégse értem miért nem tudok leállni és kikötni egy férfi mellett.

Átgondoltam és nem látok hibát és hiányérzetem sincs a párommal kapcsolatban.

Mit tehetnék? Mit tanácsoltok?

Ebből az életmódból ki szeretnék törni.

2020. jan. 8. 09:37
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
85%
Menj nyizott kapcsolatba, sok ember tolja így. Ők legalább nyílt lapokkal játszanak. Hűtlennek lenni türhő dolog és minden jó érzésű embernek összeszorul a torka, ha belegondol, hogy ezt tegye azzal, aki számít rá és szereti.
2020. jan. 8. 10:45
 12/14 anonim ***** válasza:
97%

Az a baj hogy nincs benned érzelmi kötődés. Nincs meg benned az hogy "hát igen, én sem vagyok tökéletes, de itt van mellettem valaki aki elfogad engem és a múltamat úgy ahogy van".

Valahogy nem látom azt hogy neked a karriered mellett lenne komoly célod a magánéletben. Ha családot akarsz ezzel a hozzáállással nagy bajban leszel mert minimum 3 emberrel szúrnál ki.

Először is mit hagynál most ki ha abbahagynád? Anno érthető hogy későn vesztetted el, de most már úgymond nincs mit bepótolni. Mit kapsz ezektől a másodlagos emberektől amit a "rendes" párodtól nem? Tudnál-e kompromisszumot kötni és elfogadni azt akivel vagy?

Szerintem önbizalomhiányos vagy, méghozzá súlyosan. Tuti sokan mondták hogy nincs veled baj, de neked csak az a plusz 1 fő kell akinek a szavára adhatsz. Vagyis nem hiszed el.

A másik hogy nem akarsz és nem is tudsz megfelelni másoknak. Hiszen nem is hiszed hogy jó lennél egyetlen embernek életed végéig. Innen is önbizalomhiányra tippelek.

Önvizsgálatot javaslok, fiatalság ide vagy oda. Esetleg egy szakember is elkélne.

2020. jan. 8. 10:59
 13/14 anonim ***** válasza:
100%
Legyél őszinte a férfiakkal és keress olyanokat, akik nyitott kapcsolatot keresnek, akkor nem lesz hazudozás és megcsalás. Szerintem egész sok olyan férfi van, aki nyitott lenne erre, vagy aki kifejezetten ilyet keres.
2020. jan. 8. 11:09
 14/14 anonim ***** válasza:
91%
Járj gyakran STD-szűrésre. Meg szex előtt nem árt figyelmeztetni a partneredet, hogy eléggé orosz rulett veled az együttlét.
2020. jan. 8. 13:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!