Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek ha sex utan nem keres?
Ez a második alkalom hogy külfölfön dolgozok egy hotelben. Otthon vagy egy kapcsolatom amit ott kellett hagynom a munka miatt. Ebben a hotelben van egy srác akivel már kozel 4honapja szimpatizálunk egymással, viszont most par napja tettuk meg a lépéseket egymás felé és ugy hozta a sors hogy lefeküdtünk egymással. Viszont megtudta hogy nekem otthon van a barátom. Mérges nem lett azt mondta ez nem az ő problémája hanem az enyém. Ezek nem igazán foglalkozott velem. Éjszaka talalkozott egy másik lánnyal is es csókolóztak tobbet nem tudok talan vele is lefekudt.
Mi történik ilyenkor vagy mit kéne tennem?
Ugyan már, ne áltasd magad, én is voltam hasonló helyzetben... és hiába akartunk mindketten csak szexet semmi többet, én korrekt és őszinte voltam a pasival, már mire hazaértem tőle, reggelre írt egyből a pasi.
Te szépen sunyiztál a kedves párodról, ő meg megértette, hogy egy hazug csajjal van épp, aki míg otthon várja valaki, itt hentereg más pasikkal titokban.
Mivel szexnél amúgy sem akart volna többet, - de ő szingliként teszi ezt-, és annyira nem fogtad meg a személyeddel sem, hogy többet lásson benned, ezért nem keres. Szexre is úgy látom inkább már mást, mert inkább kivonja magát ebből a játékból.- HA már téged nem érdekel a párod, aki otthon van. Ez 100%.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!