Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyi az a max idő egy összezördülés után, ameddig nem keres egy férfi?
Figyelt kérdés
Összevesztünk a párommal szombaton. Vasárnap valamennyit beszéltünk és azt mondta, hogy szeretné, ha lenyugodnék. Azóta nem keresett. Vajon akkor ennyi volt a kapcsolatunknak és soha többé nem fogunk beszélni? Hogy van ez a férfiaknál? Az utóbbi időben sokat veszekedtünk, mert sokszor úgy éreztem, hogy nem mutatja ki az érzéseit. Vagyis nem tudja igazából, mert olyan családi háttérből jött. Nem volt, aki megtanítsa neki.2019. aug. 13. 21:11
1/10 anonim válasza:
Miért nem keresed akkor te, hogy 'hellószia, megnyugodtam, beszéljük meg normálisan'?
2/10 anonim válasza:
Első jól írja. Nem kell várakozni.
4/10 anonim válasza:
Ha magamból indulok ki és valakivel összeveszek én még soha nem kezdeményeztem a békülést őszintén megmondom. Felém már jött vissza ember, amikor én hibáztam és ő keresett fel és azóta is meg van a baráti kapcsolat, pedig ha rajtam múlt volna én soha nem szóltam volna már az illetőhöz.Én baromi könnyen elengedek bárkit, ha eldöntöm magamban, most nem szerelem meg pár, de pl. gyerekkori legjobb brátom, akivel együtt nőttünk fel és 19 évig napi kapcsolatban voltunk egyszercsak egy szórakázós éjszakán úgy döntött megrövidít 10ezer forinttal nos, mikor szembesítettem letagadta stb. megvertem nem tagadom ez 21 éve volt, azóta nekem megszűnt létezni az illető, pedig 19 évig jóban rosszban együtt voltunk, mint barátok, neki 10ezer forintot ért a 19 év barátság szar kimondani ezt, ha kért volna tuti adok neki, de ő meglopott inkább...
5/10 anonim válasza:
Azóta azért eltelt egy kis idő. Ha az érzelmei erősebbek volnának a büszkeségénél, már keresett volna. Ettől függetlenül írhatsz neki, hogy megnyugodj.
6/10 anonim válasza:
Nem megszokott felfogás, de én azt mondom, hogy semennyi idő nem fér bele. Nem lehet egy jó kapcsolatban olyan, hogy vitázunk és emiatt nem beszélünk, ez egyszerűen semmilyen formában nem fér bele. Ott helyben, azonnal megbeszéljük a problémát és megoldjuk. Elképzelni nem tudom, hogy akár csak fél órás mosolyszünet legyen megbeszélés helyett. Szerintem egy ilyen kapcsolat soha nem lesz működőképes.
7/10 anonim válasza:
Ha én valakivel összezördülök, akkor soha többé nem keresem. Mondjuk azt nem mondtam, hogy normális vagyok.
9/10 anonim válasza:
Én sem szoktam többet keresni azt akivel összeveszek, csak akkor ha nagyon erős érzelmeim vannak a személy irányába, de legtöbbször a büszkeségem le beszél róla hogy keressem.
24 L
10/10 anonim válasza:
Mennyire volt komoly, amin összevesztetek?
Ettől függetlenül nincs olyan, hogy "egy férfi", mert a jellemétől függ. Lehet, hogy a büdös életben nem látod, más meg rögtön meg akarja oldani.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!