Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit gondolnátok egy 26 éves lány és egy 40 éves férfi kapcsolatáról?
Nem ítélem el. Felnőtt emberek.
Az én tapasztalatom azt mutatja, hogy általában hatalmas gáz van azokkal a hapsikkal, akik 40 körül huszonéves nőt keresnek. Nem kellenek a korosztályuknak.
Viszont itt nem erről van szó. Csak későn találtak egymásra.
Nekem sok lenne nagyon, de az ő dolguk.
Az már más kérdés, hogy ötvenegy-két évesen mi lesz vele egy közel 70 éves papi mellett, mikor ő még 165 évig eljár dolgozni, míg a férje otthon nyugdíjas.
"A férfi is jó anyagi helyzetben van"
Valamivel kompenzálnia kell a korát :)
14 év nem a világvége. Felnőtt, önálló emberekről van szó, ha 5 éve együtt vannak, azonosak a terveik akkor miért ne működhetne? Ezek alapján nem arról van szó hogy a lány élősködik, a férfi meg nem sugardaddyset akar játszani , nincs ebbe semmi rossz.
A korkülönbség igen okozhat még gondokat a jövőben, de igazából az bármelyik kapcsolat esetében benne van a pakliban hogy elromlik, megromlik stb.
Az ő dolguk, az ő életük, ha nekik így jó akkor éljenek így:)
“Az már más kérdés, hogy ötvenegy-két évesen mi lesz vele egy közel 70 éves papi mellett, mikor ő még 165 évig eljár dolgozni, míg a férje otthon nyugdíjas.”
Meg tudod mondani, hogy hol a határ, ahol nem jön elő, hogy mi lesz 10-20 év múlva?
14 év korkülönbség? 12? 10? Mert mindenre lehet mondani, hogy a csaj még csak 50 lesz, a pasi meg 60/62/64 (aka közel 70)
Szerintem teljesen rendben van.
Láthatóan jól kiegészítik egymást, két felnőtt emberről van szó, a kapcsolat is már elég hosszú ahhoz, hogy ne csak fellángolás legyen.
Persze benne van, hogy a lány egyszer kitalálja, hogy még “élni akar”, de már ő is a megkomolyodós időszakba lép, szóval ez a veszély is csökken.
Sok további boldogságot nekik!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!