Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit gondolnátok egy 26 éves lány és egy 40 éves férfi kapcsolatáról?
Mi nagyobb korkülönbséggel éltünk vagy 10 évig.
Két szép gyerekünk is lett, 49 évesen kezdtem újra pelenkázni.
Csak náluk a családi IQ elmaradt a Kérdezőjétől, szóval szépen, lassan csak visszavették a "kislányukat".
A korunkból nem volt semmi problémánk.
"Meg tudod mondani, hogy hol a határ, ahol nem jön elő, hogy mi lesz 10-20 év múlva?"
Nyilván mindenkinek más ebben az elképzelése, nekem max. 5 év. Ez csak elméleti, mert eddig soha nem volt több, mint két évvel idősebb barátom. Nem is nagyon akarok.
Nem ítélném el, miért tenném? Felnőtt emberek, ha nem működik úgy is kiütközik. Lehet valakinek éppúgy rossz kapcsolata 2 év korkülönbséggel, mint ahogy jó is 14 évvel.
Szerintem 26 évesen már nem lány, hanem inkább nő az illető és el tudja dönteni mi számára a jó.
Nekem van egy ismerősöm, köztük 30 év van.
Na az már durván hangzik, de mégsem ítélkezem.
Nagyon boldogok, irigylésre méltó kapcsolatuk van. 10 éve vannak együtt, van közös gyerekük is.
#17, a nő stabil egzisztenciával jött össze egy 35 évessel.
Miféle pánik? Majd talán 50 körül, ha egyáltalán!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!