Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Ha szerinte agybeteg vagyok...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha szerinte agybeteg vagyok és nem érdekli mi van velem, miért olvasta el minden üzenetem, miután összevesztünk?

Figyelt kérdés
Teljesen jogos dolog miatt. Érzelmileg totál kicsinál engem és írtam neki, hogy hagyja ezt abba, mert mélyérzésű nő vagyok és már annyira kiborultam érzelmileg miatta. Erre leagybetegezett. Meg, hogy fogadják agyorvost és elköszönt. Ezután nagyon zokogtam, írtam üzenetet és videóüzenetet is. Ha nem számít ez neki, minek olvassa el?

2019. aug. 10. 18:26
1 2
 1/11 Noren1989 ***** válasza:
13%
Mert ő is..khm agybeteg.
2019. aug. 10. 18:29
 2/11 A kérdező kommentje:
Szerinte az az agybeteg, aki szereti a másikat és első és egyetlen akar lenni az életében. Azok után, hogy milliószor hallottam tőle a gyereket akarok tőled szöveget, most ez az agybeteg címke érdekes.
2019. aug. 10. 18:38
 3/11 anonim ***** válasza:
100%

Nem azt kell nézni, h mit mondtak rád, hanem azt, h ki...

Remélem ráébredtél, h szar emberre pazarlod az érzéseid.

2019. aug. 10. 18:50
 4/11 anonim ***** válasza:
100%
Most komolyan, minek alázod magad azzal hogy irogatsz neki? Futsz utána, ő meg röhög a markában. Én biztos nem keresném a büdös életben többet a helyedben.
2019. aug. 10. 19:54
 5/11 anonim ***** válasza:
100%
Ilyen szöveg után nem írnék, ha beledöglenék se.
2019. aug. 10. 20:14
 6/11 A kérdező kommentje:
Könnyű mondani, ha beleszerettél egy ilyen idiótába. Sajnos, én nem röhögök. De már nem írtam neki. A Facebook profilom is töröltem, a számát is a telefonomból.
2019. aug. 10. 20:49
 7/11 anonim ***** válasza:
100%

Maradjon is ez így!

Egyébként fog még ő pedálozni nálad, ha ráébred, h nem tud hülyére venni. :) De, ugye tudod mi a teendőd? Szarba se venni, agybeteg fax. :)

Kérlek, kérlek, hallgass ránk, nevess rajta te, amikor megteszi és ignoráld. Aki a jót nem becsüli, nem is érdemli!

Sok sikert! Ez a férfi nem érdemel meg téged, gyönyörködj a vergődésében, mert fog, ez 100%. :)

2019. aug. 10. 21:06
 8/11 anonim ***** válasza:
80%

Honnan tudod, hogy elolvasta? Ha a gépen nyitva maradt a messenger, akkor azt jelzi, hogy elolvasta, akkor is, ha valójában nem.

Whatsappon is olvasottat jelez, akkor is, ha csak megjelent az üzenet de nem olvasta el.

Viszont ez egy nárcisztikus perverz alak ettől függetlenül. Tudod ki alázta volna meg magát azzal, hogy sírós videoüzenetet küld neki?

Most jót röhög a markába,tudja, hogy azt tehet veled amit akar.

2019. aug. 10. 22:04
 9/11 A kérdező kommentje:
Mindegy már. Messengeren küldtem. Ott elolvasta.... Hát lehet nem kellett volna küldeni, de én tényleg őszintén szeretem és nem palástolom az érzéseim soha. Mindegy mostmár
2019. aug. 10. 22:28
 10/11 anonim ***** válasza:
55%
Mert csinálod neki az ingyencirkuszt és jót röhög rajtad.
2019. aug. 11. 12:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!