Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Biztos az enyém a gyerek? Ki lehet ezt számolni?
Június 7-re írta ki az orvos a páromat. Az utolsó menzesze szeptember 1-én volt (remélem jól mondom a dárumot) Szeptember 11-12-13 a főnökével meg négy másik kollégával volt külföldön munkaügyben, 5 nő egy pasi. Tetszik neki a főnöke, ezt ki is mondta már, de olyan a fickó aki 10/10 nőnek tetszik, de mindig megmondta hogy nem állna össze vele, nem szimpi a viselkedése és bunkó is! Mindig szidja nekem.
Mi 18-án és 20-21 voltunk együtt. Emlékszem mert 18 a születésnapom.
Most “karácsonyra kaptam” egy linket amit az egyik kolleganő tett ki még akkor, amin a barátnőm részegen egy rúdszerüségen tekereg egy bárban. Aki egy visszafogott, szégyellős lány amúgy, hasonlót se láttam még tőle! Mindig zavarban van. A többi csaj is hasonlóan viselkedett, sőt az egyik rá is van mászva a főnökre a képeken (házas a csaj, karácsonyra el is költözött a férje)
Mindenki arra van ráállva, arról beszél csak, hogy a férjezett csaj így meg úgy. A többiek szóba se kerülnek, az én párom se. Kicsit meg vagyok ijedve. Mi van ha nem is az enyém a gyerek? Előtte 6 hónapig nem esett teherbe, próbálkoztunk. Szeptemberben meg szinte azonnal.
Ki lehet számolni az orvos által kiírt június 7 alapján hogy pontosan mikor történt a fogantatás?
Bakker, beírtam neked az ovunaptárba, termékeny napok 12.-15.-ig. Persze nem tuti, nézd meg, az adatok jók amit írtál.
4#voltam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!