Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az miért van, hogy ő megcsalhat engem, de ha én feküdnék le más férfival, az fájna neki?
Nem vesz emberszamba.
Az ilyet ott kell hagyni a francba. Tudom hogy vannak szép pillanataitok, de az ilyen ember nem ér semmit, mint társ.
És te együtt vagy vele és mindent elviselsz eltűrsz?
ez kabaré...
Mert ferfi talan?
Mert ha szarba lepek a csizmammal akkor letörlöm. Ha pedig beleszarnak a csizmamba akkor kibszom a πcsaba..:D Ezert. Mert nem ugyanaz a ketto.
# 16/17
Nem,nem ugyanaz.
Nö nem kefel csak ugy felre ha kedve van.. legalabbis ha nem nimfo.
Ferfi pedig igen,mivel folyamatosan termeli a spermakat,es ha egy ido utan nem uriti ki a zsakot,akkor az fizikai fajdalommal is jar. Nök evekig kibirjak,max depiznek közben egy kicsit.
Szoval: nem,nem vagyunk egyformak.Van kulonbseg a ket nem kozott. A holdraszallas megtortent. A klimavaltozas letezik.
Szivesen.
Tenyeket mondtam. Nem ugyanaz a ketto es kesz. Vita lezarva.
Ha egy no lep felre az megbocsajthatatlan..forditott esetben sokszor nem tortenik semmi,sot a no szemeben meg vonzobb lesz a pasi,mert mas "nostenyekkel" is hagott. Lasd Borkai ügy,es az utana keszült kepet😂
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!