Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen érzés egy nőnek az, amikor kiderül, hogy a férje egy férfival csalta meg?
Hát ha tippelnem kéne, azt mondanám, hogy... Rossz?
Meglepő módon.
De ha magamból indulok ki, a megcsalás az megcsalás, nem osztana nem szorozna, hogy férfival vagy nővel történt, ugyanolyan borzalmas érzés lenne mindkettő, a nem irreleváns lenne.
Mondjuk én bi vagyok, egy hetero nőnél ez lehet máshogy van.
Én hetero vagyok. Nekem kevésbé fájna mintha egy nővel csal meg mert olyan hiánya volt amit én amúgy se tudtam volna kielégíteni. Farkat mégse növeszthetek.
Ettől függetlenül rossz lenne hogy megcsalt és szakítanék. De nem ásná alá az önbecsülésem mert nem én voltam kevés hanem ő vett rossz lovat.
Nekem sokkal roszabb lenne, mert akkor nem ismertem meg eléggé, titokban tartotta, hogy vonzódik a férfiakhoz is.
Nagyon fájna, fel se tudnám dolgozni, rá se bírnék nézni azután.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!