Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nagyon nehéz megállni a kísértést, én nem akarok bűnbe esni, de annyira szeretem. Mit tegyek?
Főleg olyanok válaszát várom, akik már voltak ilyen helyzetben.
2 éve nagyon szeretek egy férfit, aki nős. Ő is szeret engem. Szerelmesek vagyunk.
Őszinte leszek, de még nem történt köztünk semmi szex, hiszen én sosem akarok az a nő lenni, aki belerondít egy házasságba. (Sajnos így is sikerült, de az érzelmeknek nem tudok parancsolni)
Egyszerűen nem tántorít el tőlem. Nem is biztos, hogy működnénk együtt szexuálisan, lehet nem is viselnénk el egymást hosszú távon... ilyesmikkel nyugtatom magam.
Kollegák vagyunk és a munkahelyen együtt nagyon sokat értünk már el, szinte egymás keze alá dolgozunk, szerintem jobban ismerem már őt mint a felesége. Az ő házasságukat és a feleségét is ismerem. Tökéletesen passzolunk egymáshoz.
Nem akarok belemenni a részletekbe, bár érdemes volna, hiszen így is csak támadva leszünk.
Főleg az érdekelne, hogy mit tehetnék ezellen? Folyamatosan ismerkedem, alkalmi kapcsolataim is voltak, de senki nem pótolja Őt.
5 éve vagyunk együtt a férjemmel. Eleinte mindig olyat játszottunk, hogy megkérdeztük egymást, 1-10-es skalan mennyire ismersz ngem, és te mennyire hagytad magad megismerni? Mindig 8-9 pontot adtunk egymásnak. Teljesen hittünk is benne. Aztán az esküvő után összeköltöztünk. Hát... sírva nevetek mi volt ott a 8-9. :D
Most már egész jól ismerem, de ehhez kellett 5 év, amiből 3 együttélés. És még mindig biztos vagyok benne, hogy tudna okozni meglepetést. Most adnék egy szerény 7est. (Mindez hatványozottan igaz, ha 28 alatt vagytok, ott még sokat változik az ember.)
Szóval neeem, nem ismered őt egyáltalán. És ne is akard jobban megismerni. Felesége van, tartsd tiszteletben. Ettől nem szürke kisegér leszel, hanem erkölcsös. Az érzések jönnek mennek, találsz még olyat, akit szeretni tudsz.
Tipikus te szerelmes vagy, ő csak kúrogatna c. szituáció. Láttam már élőben, emberünk utolsó pillanatban mégsem vált el. XD
Embereld meg magad, és felejts el! Neked hogy esne, ha valami kis nyefke a te férjeddel dugna, csak mert ő szerelmes? Az, hogy szerelems vagy, még semmire nem jogosít fel, arra meg végképp nem, hogy egy másik nő életét tönkretedd!
Nagyon gonoszak vagytok hisz szerelmes na🙄😀
Na de komolyan.. Felejtsd el, ha nagyon szerelmes lenne ez a férfi akkor már 2!!ev alatt elvált volna.. Nem is értem, hogy lehetsz ilyen naiv🙄
A vágy mindig szép amíg be nem teljesedik. Így, hogy szerelmes vagy de igazából nem tudod milyen a férfi az ágyban meg a hétköznapokban... háát. Így egy álomképet egy ideált kergetsz.
Megoldások:- Munkahelyet váltasz és elfelejted (közben ismerkedsz másokkal.)
- Kipróbálod, hogy tényleg olyan fantasztikus-e amilyennek gondolod. ( lehet olyat kérne az ágyban amitől te elhánynád magad.)
- Epekedsz tovább változatlanul.
Nem vagyok álszent én a 2. megoldást javasolnám. Igaz így fel kellene adni az elveidet. Ha jobban megismernétek egymást és minden passzolna köztetek úgy is, lehet esélyed is lenne és téged választana.
Szerelmes vagy egy olyan emberbe, akivel együtt sem vagytok. Akivel nem randiztál, nem éltél vele egy percet sem. Ahaaa...
Két opció van. Vagy elfelejted és békén hagyod, vagy megismerkedsz vele igazán, elkezdtek találkozgatni. Azt döntsd el, melyik szerinted a járható út. Persze az egyik szívás, a másik meg nem korrekt.
3 hónapig randiztam egy sráccal mire eljutottunk a szexig.
Minden szép és jó volt, nagyon szerelmes voltam, aztán a 3. hónapban nála aludtam, megtörtént a szex (vagy minek nevezzük), mint egy fadarab olyan volt az ágyban, alig vártam, hogy reggel legyek és lelépjek.
Ha megtörténik a szex és kiábrándító, akkor a szerelem is hamar elillan. Én is azt javaslom, randizz vele és próbáld ki, addig ez nem szerelem csak vágy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!