Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Olyankor mit érdemes csinálni, ha le akarok feküdni egy lánnyal, de van barátnőm?
Barátnőmet nem kérdeztem róla, de addig olyan feleslegesnek gondoltam, amíg nem biztos, hogy akarja a másik lány velem. Elvieleg úgy rémlik ez megcsalás lenne számára, és akkor nem akarna velem lenni, de én meg szeretnék vele lenni, csak most a másik lányt is nagyon kívánom... És semmit sem akarok, csak beleengedni a szükségleteimre valót, mert nagyon izgató a megjelenése, kisugárzása.
Szóval honnan tudjam, hogy megéri-e nekem a megcsalás?
Mit érdemes csinálnod? Nem kell lekötnöd magad egy barátnő mellett.
Senki nem fog rábólintani Neked arra egy tartós kapcsolatban,hogy OK,. akkor menj, és akit kívánatosnak tartasz azt d..d meg.
Nem csak úgy rémlik, hogy megcsalás, hanem az is.
Nem, nem éri meg a megcsalás.
Viszont jó lenne, ha elmondanád mindezeket a barátnődnek, rájöjjön, milyen ember (?) vagy, hogy kidobjon végre, és találjon egy rendes férfit, aki tud uralkodni az állatias ösztönein.
Szerintem meg csináld meg a lányt és ne szólj semmit a barátnődnek.
Nehogy már az itteni lányok véleményére hallgass akik statisztikai alapon is gyakrabban lépnek félre mint egy tűsarkúban topogó, járókeretes nagyi a macskaköves úton.
Ha annyira izgat a másik lány, akkor szakíts a jelenlegi barátnőddel, és a másiknál próbálkozz. Mi olyan bonyolult ebben?
Azt nem tudod megjósolni, hogy miként alakul, de jelenesetben értelmetlen olyan lány mellett lenned, akit nem veszel komolyan. Ha egyedül is maradsz útólag, ne sajnálkozz, mert így értelmetlen, bármelyik lány mellett is legyél...Lehet, hogy a másik lány nem kedvel, de te sem szereted a barátnődet. Akkor meg minek kapcsolat?-,-
"Elvieleg úgy rémlik ez megcsalás lenne számára"
Lol
Kis qrva vagy.
"Olyankor mit érdemes csinálni, ha le akarok feküdni egy lánnyal, de van barátnőm?"
HAJVASALÓVAL KETTÉOLVASZTANI A FARKADAT
ezt érdemes csinálnod
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!