Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Mit tennél, ha kiderülne,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tennél, ha kiderülne, hogy a párod egy kollégájáról tartósan (hetek óta) fantáziál szexuálisan?

Figyelt kérdés
Ez a megcsalás előszobája és csak idő kérdése, hogy lépjen, vagy én gondolok túl sokat bele?
2019. dec. 27. 06:46
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
100%
7: ha nem szoktam senkiről fantáziálni a páromon kívül, akkor ugye kibaxhatom zokszó nélkül, ugye? Ha én mondanék ilyeneket a barátnőimnek a páromról, rohadtul égne a pofám. Belegondolni sem esik jól. Akinek igen, annak nincs helye az életemben
2019. dec. 27. 13:40
 12/13 anonim ***** válasza:
23%

7-es vagyok

A kérdezőnek a válaszom ,hogy megértem a félelmed ,de szerintem nem kell egyből dobni ,mint ahogy azt sokan irják ,inkább ülj le és beszélj vele

Am meg ha félre dugna már akkor nem fantáziálgatásrol beszélne hanem megtörtént tényekről ,szóval még tuti nem csalt meg vele

A többueknek pedig ,előszöris a gyilkosságos dolog csak példa volt ,vagy metafora ,vagy hasonlat vagy mi

És az utolso válaszolonak pedig annyit hogy több "jogod" van ugy kidobni valakit a fantáziálgatása miatt ,ha te nem teszel ilyet

Viszont szerintem akkor sem ez az 1.és legjobb megoldás

2019. dec. 27. 14:10
 13/13 anonim ***** válasza:
0%

Mosta csak fantáziálgat róla, majd próbálja őt benned keresni, ha nem találja benned akkor jön az eltávolodás, ami úgy jön ki hogy lerombolja az önbizalmad (de kövér vagy, kevesebb lesz a szex is) stb, mert más nőre vágyik, arra akit te nem adhatsz meg neki, egy ideig bírja, mert szexel veled de közben rá gondol, egy ideig kielégíti veled a szex, viszont egy idő után már csak ejakulál és nem elélvez.

Na onnantól jönnek a gondok.

2019. dec. 28. 14:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!