Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek a szereto mindig vonzobb/csinosabb mint a megcsalt feleseg?
Mindegy hogy néz ki a barátnő, feleség, pár, vagy nevezzük aminek akarjuk. Nem ez a lényeg. Itt pont az a lényeg hogy MÁS legyen mint az aktuális másik fél. Valamiben nyújtson többet, vagy legyen jobb, de a többi tulajdonsága tök mellékes.
Ugyanez igaz a férfi szeretőkre is. Csak egy bizonyos dologban kell jónak lennie, bármi is az, a többit már a szeretőt tartó megkapja biztosan a fix féltől.
27F
Egyet kell értsek a 9. válaszadóval.
Sokan játszi könyedséggel meritek kijelenteni, hogy a szerető kötelezően csúnyább, kevésbé formás, tanult, mint a szeretett feleség, mikor az esetek túlnyomó többségében nagyon nem ilyen a felállás.
A szeretők legtöbbször a kollégák közül kerülnek ki, tényleg nagyon gyakori a munkahelyi megcsalás. Ha arcra nem is lesz szebb a feleségnél, ami azért egy elég kemény dolog, hisz a a szépség teljesen szubjektív és amíg te mást, addig ő ezt a nőt fogja szépnek találni, de mindenképp egy életvidám, mosolygós, kellemes természetű csaj lesz a választott. És idősebb férfiak esetében ez még azzal is párosul, hogy fiatalabb is lesz a szerető nála jócskán.
Én ugyan egy nyitott házasságban élő férfi barátnője vagyok hónapok óta de szerintem így is válaszolhatok.
Fiatalabb vagyok a feleségnèl kb öt évvel aztán vékonyabb is és külsőre teljesen más típus. Állítólag a férfi szàmára én vagyok az ideál. Azonkívül azt biztosan tudom hogy én sokkal törődőbb vagyok és háziasabb illetve sokkal többet szexelünk saját elmondása szerint mint eddig bàrkivel.
Szerintem itt sem és úgy általában sem a külső a mérvadó a törődèssel és a lelkesedèssel ellentétben. A másik számára vonzó külső csak plusz.
9. Nem, te azt nem érted, hogy NEM AZ A LÉNYEG HOGY MELYIK A CSINOSABB A MÁSIKNÁL, mert nem ez az egész lényege.
A női agy (és a sok női válaszoló) azt nem érti meg, hogy egy férfinak aki megcsalja a párját első sorban nem az számít, hogy most melyik a csinosabb. Nem ez a fő szempont. Hanem a változatosság. Hogy egyszerre egy időszakban egynél több nővel szexelhet. Ez a lényeg. Néha a szerető a szebb, néha a feleség. Nem ez az egyetlen szempont a férfi szempontjából.
Nem mondtam hogy mindenben jobb vagyok de ezeket tudom biztosan.
Neked lehet hogy ez jobb másnak lehet hogy ezek nem nyomnak annyit a latba.
Másrèszt egy házassàgból szerintem azért mert ezek pàr hónapja megvannak egy másik nővel nem fog olyan egyszerűen kilépni senki.
Én is nagyon szeretek vele lenni de ennyi idő után nem tudom megítélni hogy tudnánk e együtt élni. Ott gyerek is van úgyhogy nem lehet annyira ugrálni.
17-es. Azért mert nem hülye a férj sem...
Ez a rossz duma amivel etetik az épp aktuális szeretőjét, azok meg ne is veszik..
Nálunk is ez van, a nők nagy része a nyomába sem érhetne.
Sőt , kérte, hogy fogynak le.
Van rajtam vagy 5 kiló plussz.
Tehát fogyjak le, hogy meg lehessen velem jelenni, viszont az extrém túlsúlyos nőket szereti...
Én szeretőként annyit tudok a feleségről, hogy fiatalabb nálam. Sokkal bevállalósabb. Én egyáltalán nem vagyok az!(nincs sz.pás.)
Hogy miért van velem már régóta. A nőnek semmi nem jó, maximalista. A jó beszélgetések velem legalább annyira fontosak mint a szex.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!