Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Szerintetek a szereto mindig...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek a szereto mindig vonzobb/csinosabb mint a megcsalt feleseg?

Figyelt kérdés
Ugy ertem, olyan szereto kapcsolatban- ahol a ferfi nem csak szexre hasznalja- kirandulni viszi a lanyt, fizet... mutogatja, kezen fogva setal vele stb.
2019. dec. 25. 15:39
1 2 3
 1/21 anonim ***** válasza:
86%
Nem.
2019. dec. 25. 15:40
 2/21 anonim ***** válasza:
87%
Nem. A környezetemben volt olyan, hogy a csinos feleséget csalta a férje a kevésbé csinos alkalmazottal. Egyszerűen csak kéznél volt a nő.
2019. dec. 25. 15:43
 3/21 anonim ***** válasza:
0%
Szeretőt nem szoktak mutogatni. Nem feltétlenül szebb, de az ágyban biztos ügyesebb.
2019. dec. 25. 15:45
 4/21 anonim ***** válasza:
73%

Sok esetben nemhogy nem csinosabb, de inkább előnytelenebb külsejű/öltözködésű/stílusú/tanulatlanabb.

A szeretőt nem szokás mutogatni, senki sem akar lebukni.

2019. dec. 25. 15:56
 5/21 anonim ***** válasza:
83%

Nem.

A szerető a legtöbb esetben bármilyen fura is nem azért lesz mert otthon a férj vagy az asszony rosszul néz ki.

Én a nőktől javarészt azt kaptam, hogy a férjük/élettársuk nem tekinti őket nőnek, nem foglalkozik vele, nem törődik vele, nem figyel rá, elhanyagolja, minden megszokássá és természetessé vált, illetve max unalmas a szex vagy már nem kielégítő mert az is csak egy szokásos változatlan módban zajlik.

Viszont kézenfogva látni, hááát azt csak jóval messzebb merném megtenni.

2019. dec. 25. 15:58
 6/21 anonim ***** válasza:
77%
Nem. A férfiak a változatosságot szeretik, ez a lényeg nekik. (Persze nyilván legyen vonzó a szerető a szemükben)
2019. dec. 25. 16:24
 7/21 george1113 ***** válasza:
19%
Valószínűleg nem kapja meg a férjtől/feleségtől az ágyban vagy lelkileg, ami kielégíti a félrelépőt.
2019. dec. 25. 16:26
 8/21 anonim ***** válasza:
80%

Nem

Saját tapasztalat alapján sem...

2019. dec. 25. 16:34
 9/21 anonim ***** válasza:
62%
Érdekes h itt mindenki azt írja h nem.Hat csatolnék képet én akiket ismerek a környezetemben, h milyen a -féleség ea milyen a szereto .A tesóm volt -félesége csúnya colt fogai csalek , ronda bor mindig zsíros haj.Ugy öltözött mint egy pasi.A mostani párja meg egy csinos vonzó nő .Úgy h érdekes h ti mit láttok, biztos van rá példa hogy fordítva igaz de én inkább azt láttam h lestrapált -féleségeket csinos nőkkel csaltak.
2019. dec. 25. 16:34
 10/21 anonim ***** válasza:
76%
Mondjuk nem is várom el , h itt megcsalt -féleségek elismerjek h a másik jó szebb 🤣🤣🤣Egyik kolléganőm mindig mutogatja a volt férje nőjét aki szeretoje volt a férjének, hogy mennyire ronda ócska.Hat fényévekkel szebb mint ő csak hát na.🤣
2019. dec. 25. 16:36
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!