Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek normális, ha hajnali kettőkor a főnökével beszélget?
Ha én nem vagyok otthon, akkor van, hogy még hajnalban is a főnökével beszélget a párom.
Napközben is sokszor beszélnek, de elvileg csak munka miatt. Na de éjszaka?
Nem szokott amúgy róla beszélni, max ha a munkával kapcsolatban beszél valamit. Meg néha össze szoktak veszni meg ilyeneket mondogat.
Van hogy munkaidő után is hívja a főnök.
Voltak már együtt más városban is, továbbképzés miatt.
Aggódjak? Mik lehetnek meg csalásra utaló jelek?
(Ő a nő)
És hogy nyomozzam le?
Telefonját mindig elől hagyja, nem rejtegeti. Amikor bele olvastam, semmi érdekeset nem láttam. Sokszor megyek érte a munkahelyére is, akar szó nélkül is.
Hogy nyomozzam? Nagyon béna vagyok az ilyenekhez.
Felesleges nyomozgatni.
Én mindig azt mondom az asszonynak, hogy a munkaidő az munkaidő, de hogy azon túl egy percet is dolgozzon teljesen hülyeség, mert sose semmilyen elismerést nem kapnak azért amit csinálnak.
Ha hajnalban kéne valmait megbeszélni azt bizonyosan rosszallanám, meg azt is ha hajnal kettőkor fel van ahelyett hogy aludna.
Nincs az a sürgős munka, amit éjjel 2-kor kell megbeszélni.
A nőd összeszűri a levet a főnökkel. Ezt borítékolhatod.
Továbbképzés, túlóra, sürgős meló, stb stb....
Ennyire nem lehetsz naív...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!