Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van olyan nő/lány aki sosem csalta meg a párját és nem is tenné meg sohasem?
Láttam, ahogyan a bátyám barátnője tönkretette a bátyámat, mert az megcsalta. Ezek után elhatároztam, hogy én nem leszek ilyen. Eddig még egyik barátomat se csaltam meg pedig lett volna rá lehetőségem.
23L
Elvált vagyok,de már újra házasodtam azóta.
Az első férjem amit lehetett (a testi bántalmazáson kívül) mindent megtett ellenem,ivott és persze olyankor le voltam szarva,munka után kocsma,haverok,haza nem jövetel. Majd 5 év házasság után egy bulin a közös barátunk mondta el hogy hónapok óta van nője.
Akármit is tett ellenem,soha se soha megsem fordult a fejemben hogy másnál vígasztalódjak,vagy visszavágjak stb.
A házasság nekem életre szóló (lett volna ugye)!
Azóta megházasodtam újra,és ilyen jó embert keresve se találhatnék mint ő.
Másfél éves a kislányunk,boldogabb vagyok mint valaha
Sosem csaltam meg és nem is tenném soha, mégis hónapok óta azzal vagyok vádolva, hogy hűtlen voltam.
Hogy miért?
Mert egy olyan időszakban, amikor a párom eltávolodott tőlem, jól tudtak esni egy nekem tetsző kollégától jövő bókok, szép szavak.
Nem történt semmi közöttünk, még csak lelkizni sem kezdtem vele, mégis hűtlennek nevez.
A hűség számomra döntés kérdése!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!