Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amig a konyhàban a gyerekeinket etetem, addig a szobaban a ferjem a farkat fotozza es elkuldte a kolleganojenek. Ezert elhagynad?
És abban is biztos vagyok, hogy volt olyan csaj is, aki nem csak képen keresztül találkozott a szerszámával.
A legtöbb férfi ezt csinálja.
Ne éljetek már alomvilagba.
Ha azt tudnátok,hányan vannak felregelve társkeresőre..
Aki ennyire megbízik a ferjebe, csak kíváncsiságból lessen már bele az elozményekbe.
Vagy a sütiket nezze meg.
Ja, de nem ,mert az én párom nem olyan...
Ahhhaa....
Nem szoktam válaszolni, mert mások megteszik helyettem, de ami itt megy az szánalmas! Azok akik gondolkodás nélkül kiraknák vagy hozzá sem mentek volna, nagy valószínűséggel egyedülállók, gyermektelenek, esetleg fiatalok! 3gyerek, azért az nem mindegy, ezen felül tizenpár év együtt! Mérlegelni kellene, nem az ostobákra hallgatni! Mikor kezdődtek a problémák, mi okozhatta azokat? Ezt a kérdést tedd fel magadnak, ha megvan a válasz, kérdezd meg a férjedtől is! Persze az is kérdés, hogy meg akarod-e oldani!
A másik amit át kell gondolni, hogy mi lesz ha elhagyod! Sajnos, ennek anyagi oldala is van, tehát a kérdés, meg tudsz élni nélküle? Mert ha ki is semmized az embert, lesz hol és miből élni, lesz munkád, lesz a gyerekeknek játék, gyógyszer és ami a legfontosabb idő amit velük töltesz? Nem egy egyszerű kérdés ez, az itt válaszolók nem tudnak rólatok semmit, nem ismerik a körülményeket, sem titeket, így nem tudnak válaszolni egy eldöntendő kérdésre! Ez a te döntésed kell legyen, de én azt javaslom ne indulatból dönts, gondold végig az együtt töltött éveket, vedd számba a lehetőségeket!
Azoknak akik megszólnának, hogy anyagias vagyok: a gyerek nem lakik jól a szeretettel, pláne nem három gyerek! Még annyit, hogy a bosszú nem megoldás, még akkor sem ha ezt láttátok a brazil szappanoperákban!
"A szemet szemért elv csak oda vezet, hogy az egész világ megvakul!"
"Nem szoktam válaszolni"
Ezt a hagyományt tartsd is meg :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!