Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amig a konyhàban a gyerekeinket etetem, addig a szobaban a ferjem a farkat fotozza es elkuldte a kolleganojenek. Ezert elhagynad?
Azt azért tegyük már hozzá, hogy ha az adott hölggyel történtek már dolgok, akkor szíves(ebb)en fogadnak ilyen képet. Nem kell lehordani egyből a dicpic miatt.
Értsd: én soha nem küldtem senkinek, de volt, hogy valaki kérte néhány alkalom (vagy sok) után. Tehát lehet, hogy már rosszalkodtak.
Nem hagynám el, inkább kérdést írnék ki róla a gyakorira. Megalázkodnék, lábtörlő lennék, hisz jó az nekem. Leélnék így egy életet, közben azt hajtanám hogy minden férfi egy disznó. Szar kapcsolatban tengődve , példát mutatnék gyerekeimnek, hogy ez a normális mikor ferj és feleség útálja egymást.
Szép napot!
Két választási lehetőséged van.
Kihajitod a fenébe.
Vagy ,úgy csinálsz mintha mintha semmi sem történt volna, edeske maradsz neki, közbe jól lehuzod, kihasznalod a fenébe, eljarsz tornázni keresel magadnak egy normális palit.
Ne balhézz. Az a lényeg.
Feleselges vele megbeszélned, úgyis kimagyarázza.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!