Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A gyerekeinket is kellene vinni a nyaralásra/telelésre?
A férjemmel 20 éve vagyunk együtt, és úgy döntöttünk, megérdemlünk egy egzotikus nyaralást januárban. Már említettük a családnak, barátoknak, és a többség furcsálja, hogy a 12 és 10 éves gyermekeinket itthon akarjuk hagyni.
Idén már voltunk nyaralni a gyerekekkel, de most egy romantikus, andalgós, egymásra figyelős nyaralást szeretnénk, ahol csak a saját igényeinket szeretnénk figyelni. Szeretnénk most egy kicsit önzők lenni.
2 hétről lenne szó, és anyagilag sem mindegy a dolog, mert a nyaralás fejenként durván 600.000 Ft, a gyerekeknek sem lenne sokkal kevesebb, mert a repjegy ugyanannyi, egy kis kedvezmény lenne a szállodában.
Más is ment már el nyaralni a gyerekek nélkül?
A gyerekeknek nagyon jó dolga lenne, mert az első héten a páron szüleinél, a második héten az én szüleimnél lennének. Mindegyik nagyszülő nagyon fiatalos, laza, a gyerekek szeretnek velük lenni, biztos nem unatkoznának.
szerintem menjetek nyugodtan, ne hallgassatok a kritikusokra! Az én szüleim is csináltak már ilyet, hiszen nekik is kell a kikapcsolódás. Én semmiképp nem ellenzem. Valószínűleg én is döntök majd így, amikor saját családom lesz. :)
18L
De idén már voltunk velük külföldön, az csak róluk szólt, belföldön is elvittük őket pár napra, illetve az év minden napja az őr szórakoztatásukról szól. Annyira már nem kicsik....
Kedves második, köszönöm szépen, jó olvasni egy fiatal hozzászólását is. :)
Nem kell őket mindig vinni. Sőt! Nagyon fontosak az ilyen kettesben eltöltött idők, programok!
Ne foglalkozzatok másokkal. A gyerekek jó helyen lesznek a nyaralás alatt is, úgyhogy senki sem szólhat meg titeket.
Nem csak apu és anyu vagytok, hanem férj és feleség is.
Jó telelést!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!