Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » A gyerekeinket is kellene...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A gyerekeinket is kellene vinni a nyaralásra/telelésre?

Figyelt kérdés

A férjemmel 20 éve vagyunk együtt, és úgy döntöttünk, megérdemlünk egy egzotikus nyaralást januárban. Már említettük a családnak, barátoknak, és a többség furcsálja, hogy a 12 és 10 éves gyermekeinket itthon akarjuk hagyni.

Idén már voltunk nyaralni a gyerekekkel, de most egy romantikus, andalgós, egymásra figyelős nyaralást szeretnénk, ahol csak a saját igényeinket szeretnénk figyelni. Szeretnénk most egy kicsit önzők lenni.

2 hétről lenne szó, és anyagilag sem mindegy a dolog, mert a nyaralás fejenként durván 600.000 Ft, a gyerekeknek sem lenne sokkal kevesebb, mert a repjegy ugyanannyi, egy kis kedvezmény lenne a szállodában.

Más is ment már el nyaralni a gyerekek nélkül?

A gyerekeknek nagyon jó dolga lenne, mert az első héten a páron szüleinél, a második héten az én szüleimnél lennének. Mindegyik nagyszülő nagyon fiatalos, laza, a gyerekek szeretnek velük lenni, biztos nem unatkoznának.

2014. nov. 18. 17:10
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
87%

Nekunk 4 gyerek van es par honapos koruk ota minden evben egy alkalommal elmegyunk kettesben nyaralni a ferjemmel.

Ki mit szol nem erdekel minket a hazassagunk a vilagon a legfontosabb.

A gyerekek kibirjak majd kirepulnek de mi ketten maradunk.

2014. nov. 18. 17:58
 12/22 anonim ***** válasza:
73%
Alapvetően a szülő sem rabszolga, hogy minden pillanatban a gyereke kívánságát lesse és csak neki éljen, néha jót tesz egy kis kikapcsolódás.
2014. nov. 18. 18:17
 13/22 anonim ***** válasza:
73%
Nyugodtan elmehettek kettesben, főleg, hogy már nyaraltatok is a gyerekekkel idén. A gyerekek is élvezni fogják ám egy hétig a szabadságot és a nagyszülőknél levést... ilyenkor fenn lehet maradni, rosszalkodni, sok csokit enni :))
2014. nov. 18. 18:26
 14/22 anonim ***** válasza:
73%

Szerintem remek ötlet, amit terveztek! Kell nektek is a kettesben töltött idő, a gyerekek jó helyen lesznek - nekik is (és a nagyszülőknek is) jót tesz majd, ha lesznek olyan élményeik, ami csak róluk szól, anyu-apu nélkül... szóval ezzel mindenki nyerhet.

Nem kell majom-szeretettel csüggni a gyerkőcökön, ha te és a férjed jóban vagytok és kicsit felpezsdítitek a házasságotokat egy nyaralással, az nekik is jót tesz majd.

Jó pihenést! :)

2014. nov. 18. 19:34
 15/22 anonim ***** válasza:
73%
Mennyit rá,hogy azok szólnak meg leginkább, akik a helyi strandra sem tudják kivinni a gyerekeiket, nemhogy külföldi nyaralásra és a párjukkal se tudnak egy étterembe elmenni...Ne foglalkozzatok mások véleményével, attól még, hogy szülők vagytok, nem szűntetek meg párként élni. Egy kapcsolatot is ápolni kell, aki ezt tagadja, az irigy, mert neki nincs módja ilyesmire...
2014. nov. 18. 20:04
 16/22 anonim ***** válasza:

menjetek nyugodtan :) ennyit megérdemeltek :)

Nekünk még nincs gyerekünk, de már most megbeszéltük, hogy évente 2-3 napra elmegyünk ketten valahova, ha lesz rá lehetőség. Mi sajnos ilyen utazásokat nem engedhetünk meg magunknak most sem, de a lényeg, hogy ketten legyünk. Igazatok van és jó utat :)

2014. nov. 18. 20:07
 17/22 anonim ***** válasza:
9%
Két hétre biztosan nem mennék el nélkülük. Inkább 3-4 nap valahol ketteseben, a többi pénzből meg vinném őket is...
2014. nov. 18. 20:29
 18/22 anonim ***** válasza:
38%
Azért furcsállják, mert a gyerekekkel nem ilyen kategóriájú utazásokra szoktatok menni?
2014. nov. 18. 21:03
 19/22 anonim ***** válasza:
73%
17: Pont ennyi idős gyerekeim vannak, nem értem ezt a 3-4 napot hogy ennél többre nem mennél el, ennyi idősen már egy hetes táborba is járnak, sőt nekem többet is. Két hét nagyszülőkkel meg nem olyan tragikusan hosszú idő, nagyon hamar elmegy. Ennyi pedig kell egy nagyobb kikapcsolódásra.
2014. nov. 18. 23:15
 20/22 anonim ***** válasza:
73%

jaj ne viccelj, aki támad, az csak irigykedik.

az én anyum már 5 éves koromtól otthonhagyott a nagyiméknál mikor a párjával elutaztak Görögországba. imádtam a nagyszüleimet, ők is engem, a lehető legjobb helyen voltam :)

anyukám pedig nagyon megérdemelte, hiszen egyedül nevelt, minden nap minden órája csak rólam szólt, éves szinten egy hétig legalább kicsit kipihent engem is :) bár pár hónapja megsúgta, hogy olyankor nagyon hiányoztam neki :) jó ezt így 20 év után megtudni :D

van egy barátnőm aki most szült, és ő ugyanezt tervezi majd később, hogy lesz kettesben nyaralás a párjával, addig a gyerkőc papinál-maminál nyaral.

2014. nov. 19. 02:03
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!