Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A gyerekeinket is kellene vinni a nyaralásra/telelésre?
A férjemmel 20 éve vagyunk együtt, és úgy döntöttünk, megérdemlünk egy egzotikus nyaralást januárban. Már említettük a családnak, barátoknak, és a többség furcsálja, hogy a 12 és 10 éves gyermekeinket itthon akarjuk hagyni.
Idén már voltunk nyaralni a gyerekekkel, de most egy romantikus, andalgós, egymásra figyelős nyaralást szeretnénk, ahol csak a saját igényeinket szeretnénk figyelni. Szeretnénk most egy kicsit önzők lenni.
2 hétről lenne szó, és anyagilag sem mindegy a dolog, mert a nyaralás fejenként durván 600.000 Ft, a gyerekeknek sem lenne sokkal kevesebb, mert a repjegy ugyanannyi, egy kis kedvezmény lenne a szállodában.
Más is ment már el nyaralni a gyerekek nélkül?
A gyerekeknek nagyon jó dolga lenne, mert az első héten a páron szüleinél, a második héten az én szüleimnél lennének. Mindegyik nagyszülő nagyon fiatalos, laza, a gyerekek szeretnek velük lenni, biztos nem unatkoznának.
Nekunk 4 gyerek van es par honapos koruk ota minden evben egy alkalommal elmegyunk kettesben nyaralni a ferjemmel.
Ki mit szol nem erdekel minket a hazassagunk a vilagon a legfontosabb.
A gyerekek kibirjak majd kirepulnek de mi ketten maradunk.
Szerintem remek ötlet, amit terveztek! Kell nektek is a kettesben töltött idő, a gyerekek jó helyen lesznek - nekik is (és a nagyszülőknek is) jót tesz majd, ha lesznek olyan élményeik, ami csak róluk szól, anyu-apu nélkül... szóval ezzel mindenki nyerhet.
Nem kell majom-szeretettel csüggni a gyerkőcökön, ha te és a férjed jóban vagytok és kicsit felpezsdítitek a házasságotokat egy nyaralással, az nekik is jót tesz majd.
Jó pihenést! :)
menjetek nyugodtan :) ennyit megérdemeltek :)
Nekünk még nincs gyerekünk, de már most megbeszéltük, hogy évente 2-3 napra elmegyünk ketten valahova, ha lesz rá lehetőség. Mi sajnos ilyen utazásokat nem engedhetünk meg magunknak most sem, de a lényeg, hogy ketten legyünk. Igazatok van és jó utat :)
jaj ne viccelj, aki támad, az csak irigykedik.
az én anyum már 5 éves koromtól otthonhagyott a nagyiméknál mikor a párjával elutaztak Görögországba. imádtam a nagyszüleimet, ők is engem, a lehető legjobb helyen voltam :)
anyukám pedig nagyon megérdemelte, hiszen egyedül nevelt, minden nap minden órája csak rólam szólt, éves szinten egy hétig legalább kicsit kipihent engem is :) bár pár hónapja megsúgta, hogy olyankor nagyon hiányoztam neki :) jó ezt így 20 év után megtudni :D
van egy barátnőm aki most szült, és ő ugyanezt tervezi majd később, hogy lesz kettesben nyaralás a párjával, addig a gyerkőc papinál-maminál nyaral.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!