Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Soha nem fogom elfelejteni?
Figyelt kérdés
5 hónapja tudtam meg,hogy megcsalt. Hónapokig viszonya volt. Együtt maradtunk,de sokszor rám tör a sírás,és úgy érzem soha nem felejtem ezt el.2019. dec. 16. 16:06
21/27 anonim válasza:
Vagy félremész te is...Vagy kihasználod ezt a helyzetet,és ha meguntad dobod...
22/27 anonim válasza:
Lassan 5 éve, hogy kiderült a másfél éves kapcsolata, de ma sem vagyok túl rajta. Vele maradtam, mert szerettem, szeretem, de soha nem bocsajtottam meg. Én bele is őrültem egy kicsit. Na jó, nagyon. Öt éve érzem a megalázottság, az elárulás érzését. És nem, nem lett jobb. Ma már nem vágom hozzá, mert felesleges, de mindennap ezzel kelek, ezzel fekszem. Azért tudd viszony volt, nem csak szex. Ott érzelmek is voltak. Nekem is megbánta, nem jelentett semmit stb. Akkor elhittem mert el akartam hinni, de utolag tisztazodik majd benned.
23/27 anonim válasza:
Hát utolsó, neked sincs semmi önbecsülésed. Egy igazi kapcsolatfüggő mazochista vagy. Tipikus igazi mártír, aki szeret szenvedni. Nem tudom, hogy miért jó lábtörlőnek lenni nőknek. A te párod is megtanulta, hogy bármit megtehet veled következmények nélkül. De megérdemled te is, ő is.
24/27 A kérdező kommentje:
#22 Miért vagy vele még mindig? Ha nekem nem lesz jobb egy idő után,biztos nem maradok a házasságban.
2019. dec. 19. 08:21
25/27 anonim válasza:
22es vagyok. Hidd el kedves kérdező, ha erős lennél már ott hagytad volna rögtön. Ne légy képmutató.... Én legalább őszinte vagyok
26/27 A kérdező kommentje:
Igen,tudom hogy nem vagyok elég erős. Viszont amit írtál az szomorú volt. Miért nem lépsz,ha nem vagy boldog,és nemtudod neki megbocsájtani?
2019. dec. 19. 21:37
27/27 anonim válasza:
Mert szerettem, szeretem.... Nem tudok ellene tenni, hogy ne ezt érezzem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!