Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Soha nem fogom elfelejteni?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Soha nem fogom elfelejteni?

Figyelt kérdés
5 hónapja tudtam meg,hogy megcsalt. Hónapokig viszonya volt. Együtt maradtunk,de sokszor rám tör a sírás,és úgy érzem soha nem felejtem ezt el.
2019. dec. 16. 16:06
1 2 3
 11/27 Izabella220 ***** válasza:
66%
Szia nekem van pozitív tapasztalatom, írj privátban ha érdekel, segítek ha tudok
2019. dec. 16. 17:02
 12/27 anonim ***** válasza:
85%

Ez olyan mint alkoholistát egyedül hagyni egy üveg itallal. 1000% hogy nem tudja megállni hogy ne igyon belőle.

Nem fog változni, bármikor megcsalhat újra még akkor is ha lehozza a csillagokat.

2019. dec. 16. 17:53
 13/27 anonim ***** válasza:
100%
Soha. Egyébként azt bánta meg, hogy kiderült az aljassága. A kefélést viszont sosem fogja, és az első adódó alkalommal újra megteszi csak már ügyesebb lesz.
2019. dec. 16. 17:59
 14/27 anonim ***** válasza:
100%

Jellemhiba, márpedig a jellemet nem lehet változtatni.

Gondolod, hogy nem kutakodnál utána? Nem állna görcsbe a gyomrod, ha bejelenti, hogy céges buli lesz, haverokkal sörözés, stb.?

1000-ből 1 az esélye, hogy soha nem fog megcsalni többé... De te tudod.

2019. dec. 16. 19:04
 15/27 anonim ***** válasza:
100%
Tudtad meg, ergo lebukott
2019. dec. 16. 19:55
 16/27 anonim ***** válasza:
100%
A megbocsátás az egy dolog, de ha te ezen nem tetted túl magad és örlődsz, akkor felesleges folytatni.
2019. dec. 16. 21:24
 17/27 Rockarc ***** válasza:
100%

Attol, hogy megbanta, attol meg ugyanaz az ember marad. Ugyanaz a jellemtelen ember, aki nem tud uralkodni az osztonein. Az ilyen embereknel addig tart a huseg, amig nem jon egy kovetkezo alkalom, mert mint mar bizonyitotta, nem kepes az onkontrollra. Harom dolgot tehetsz, kalickaba zarod, szemet hunysz felette, vagy kivagod. A legkisebb lelkiismeretfurdalasa nem volt, ha honapokig tartott, most is a karmentes a legnagyobb gondja. Ezen szerintem nincs mit megbocsatani.

Igazabol mar az is pofatlansag kategoria, hogy masodik eselyt ker. Miert? Mire fel? Azt mar "bizonyitotta", hogy mennyire szeret es tisztel. Ilyet, mint ez talalsz barmelyik bokorban. Keress ennel jobbat.

43F

2019. dec. 16. 22:07
 18/27 anonim ***** válasza:
53%
Hallgass vadidegen emberek véleményére! Jókat mondanak!
2019. dec. 16. 22:10
 19/27 anonim ***** válasza:
100%
Őszinte leszek(nem kérek savazást, azon már túl vagyok), de csaltam meg a volt párom. És nagyrészt emiatt is a volt párom. Örökre benne ragadt a tüske, hiába tettem meg MINDENT, hogy bizonyítsam a szerelmem és a továbbiakban a hűségem. Megmérgezte a kapcsolatunkat a félre lépésem. Sosem tudta megbocsátani, pedig másfél évig együtt voltunk még az eset után. Onnantól már nem bízott bennem akármit is csináltam.
2019. dec. 16. 22:14
 20/27 anonim ***** válasza:
Talan egy futo kaland megbocsathato de nem egy viszony
2019. dec. 18. 14:12
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!