Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Férfiak válasza, tanácsa...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Férfiak válasza, tanácsa érdekelne: volt köztetek olyan, aki szeretői viszony miatt vált el?

Figyelt kérdés

Rövidre fognám a lényeget: 22 év házasság, 3 gyerek, laposodó kapcsolat, csökkenő intimitás, egyre kevesebb és nem minőségi szex. Ez ment köztünk a feleségemmel egy jó ideig, mindketten próbáltunk tenni a házasságért, hol jobban, hol kevésbé, de nem változott szinte semmi. Alapvetően nem rossz a kapcsolatunk, de szinte már csak lakótársak vagyunk, akik osztoznak a problémákon, a házimunkán, a gyerekekkel kapcsolatos gondokon, a hiteleken. Nálam viszont bejött a képbe egy harmadik. Nem gondoltam volna, hogy ez velem megtörténhet, de mégis ez volt, több mint egy éve tart a viszonyom, a szeretőm egyedülálló. Sosem kért tőlem semmit, hogy váljak el, vagy válasszak köztük, az én fejemben azonban egy ideje már megfordult, hogy nem szabad őt elengednem, mert boldog vagyok vele, és nem akarom úgy leélni a ki tudja még hány évemet, hogy egy boldogtalan házasságban maradok.

Akik voltak már ilyen helyzetben, nálatok hogy alakult ez ki? Beleszerettetek a szeretőbe, és borítottatok miatta mindent? Vagy maradtatok a családi fészekben? Egyáltalán van még rajtam kívül olyan, akinek nem csak szex volt a szeretővel, hanem érzelmek is? És persze ott van a másik oldal: hogyan döntöttétek el, hogy el akartok-e válni vagy sem? Mégis hogy lehetne eldönteni azt, hogy vasárnapi apuka akarok-e lenni? Nem akarok az lenni, fontosak a gyerekeim. És akármilyen is a házasságunk, tudom, hogy a feleségemnek is nagyon nehéz lenne nélkülem, elsősorban anyagilag, és akkor még ott van a ház, a hitel, minden. Ti hogyan döntöttétek ezt el? Volt aki feladta a boldogságát azért, hogy a családdal maradjon? Segítsetek. Nem a döntésben, azt nekem kell meghozni, de szívesen olvasnék arról, ki hogy élte meg ezt a helyzetet.

2019. dec. 6. 22:16
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
69%
Válj el. Egy ilyen szr házasságot már képtelenség megmenteni, főleg ha már a farkad is máshová dugdosod. Mondjuk gerincesebb lettél volna, ha a félrebszás előtt válsz el. Ez a tetted a szeretődnek is egy intő példa lehetne a jövőre nézve. Láthatja, hogy mire számíthat majd tőled, ha véget érnek a rózsaszín ködös éveitek, mert bizony itt is vége lesz előbb-utóbb. Ellaposodik ugyanúgy, ahogyan a házasságod is. Az biztos, hogy te sem vagy a becsületesség bajnoka, és gyáva vagy 5 percig is egyedül maradni. A váláson is csak azután kezdtél gondolkodni, hogy meglett az új fix punci. A fos emberi jellem élő példája vagy.
2019. dec. 7. 07:15
 12/18 anonim ***** válasza:
33%

Nagyon ritka az olyan ember aki úgy válik, hogy nincs kilátásban más.

Hisz akkor miért tenné?

Lehet gerinctelenezni a kérdezőt, de ha ti lennétek egy ilyen boldogtalan házasságban mit lépnétek, hogy mindenki embernek tartson titeket?

Ebben a helyzetben nincs "a kecske is és a káposzta is megmaradjon" opció.

2019. dec. 7. 07:46
 13/18 anonim ***** válasza:
50%
Ugyanúgy jártam ,mint a 10-es.Bár pár napig azt mondta ,engem választ,de aztán meggondolta magát,mert megsajnálta a feleségét.Ja és azt is mondta,hogy rájött,mikor kitálalt,hogy a feleségét is szereti,no meg engem is.Ekkor elváltak szeretői útjaink
2019. dec. 7. 11:28
 14/18 Rockarc ***** válasza:
73%

Van 1 ilyen ismerosom, a volt fonokom. Ott volt 45 eves koraban 3 gyerek, feleseg, meg a huszoneves maca parhuzamosan. A fiatal husit valasztotta. Elvalt es azota mar 4 gyerekes, csak az ujtol is van mar egy. Teljes ledobbenes, mert amugy egy rendkivul ertelmes ember, a kevesek egyike, akit fonokkent is normalisnak tartottam. De a mai vilag ilyen. Hiaba egy zsenialis szinesz valaki, ha gyerekeket molesztal. Lehet valaki extra valamiben, ha nincs gerince.

En ugy gondolom, hogy az emberek az alapjan vonnak merleget rolad, hogy mit teszel. Ha dobod a csaladod egy masik miatt, akkor szar embernek fognak talalni. Magyarazhatod, de mindenki tudja, hogy ezzel magadat csapod be. Kiket tartasz fontosnak az eletedben? Ok milyen velemennyel lesznek rolad? A feleseged, a gyerekeid? Mert az, hogy Kiss Bela a sarki kocsmaban azt mondja rolad, hogy fa..a gyerek vagy, vagy egy hulye tusko, az nem oszt nem szoroz. Akik fontosak neked, azokra koncentralj. Ha felnevelted a gyerekeidet, utana arra mesz, amerre akarsz. De amig szamitanak rad, addig nem hagyhatod cserben oket. Te nem a feleseged hagyod el, hanem a csaladod. Es nem elvalni akarsz, hanem egy masik nohoz menni. Sokkal sulyosabb ennek a megitelese, Mondhatod, hogy senkinek semmi koze hozza, de a velemenyuk attol meg meglesz.

En igy latom. Masok mashogy. Nalam mar a szereoi viszony is kivagja a biztositekot, hitvany emberek ismerve ez. Erkolcsileg mar megbuktal, ha mas elott nem, hat magad elott. Szoval innen az, hogy otthagyd a csaladod mar csak tyuklepesnyire van, a szakadekon mar atkeltel. Nem lennek buszke rad, ha az apam lennel. A felesegednek azt igerted, hogy joban rosszban kitartasz mellette, a megszuletett gyerekeknek meg azt, hogy tiszteseggel es becsulettel felneveled oket. Ezeket mar buktad. Menj hajkuraszd a boldogsagod, ha neked ez ennyit ert. En nem tudnek ilyen aron boldog lenni, minimum kell hozza egy tudathasadas.

43F

2019. dec. 7. 11:36
 15/18 anonim ***** válasza:
Igen feladtam a boldogságom a gyerekem miatt és emiatt nem váltam.
2019. dec. 7. 16:38
 16/18 anonim ***** válasza:
100%
15 éve házas vagyok, vannak gyerekek is. megértem a vívódásodat, én is keresztül mentem hasonlón. annyi különbséggel, hogy én végül nem léptem félre. marha sokat gondolkodtam akkor, hogy hogyan legyen tovább. a saját boldogságomat hajszoljam, vagy a családomét. balhé nálunk sem volt soha, csak a langymeleg fos, a gyerekek nem éreztek semmit és a kívülállók sem. én végül nem feküdtem le az illető nővel, visszatáncoltam, pedig működött volna. ő nem szeretőt keresett, hanem társat, váltani akart, egy rossz házasságból kilépni. lemondtam erről, pedig jól kijöttünk egymással, sokat beszélgettünk. a családomat választottam. ha hiszed, ha nem javulni kezdett a helyzet. ebből azt a konzekvenciát vontam le, hogy nagyban felelős voltam a helyzetért. mivel hoztam egy olyan döntést, hogy a feleségemmel maradok, gondolom én is másképp álltam hozzá a dolgokhoz tudat alatt. már nem akartam menekülni innen. ez már pár éve volt, nem érzem azt hogy feladtam volna a boldogságomat. nincsen arra garancia, hogy a másik nővel boldogabb lettem volna mint most vagyok. ki mondja meg előre hogyan lesz kettő, vagy öt év múlva, egy új kapcsolatban? és ami egyszer elmegy, az már nem jön vissza.
2019. dec. 8. 10:21
 17/18 anonim ***** válasza:
0%
Ajánlanék neked egy megbízható asztrológust. Ő fog tudni neked segíteni.
2019. dec. 8. 22:15
 18/18 anonim ***** válasza:
100%

Nem értem a sok álszent embert, aki elvárja, hogy előbb szakitson a feleséggel és csak utána tartson szeretőt. Miért kéne igy tennie? Bocsánat, de a kérdező sem akart új kapcsolatot, csak így alakult. Nyilván valamiért. És gondolom nem a felesége az aki miatt még mindig együtt vannak, hanem a gyerekek.

Én is hasonló helyzetben vagyok. Közel nem ennyi idő házasság után 2 gyermekkel a feleségemmel képtelen vagyok normálisan együtt élni. Lett más, nem direkt, nem kerestem, így alakult, le is buktam, erre a nejem elkezdett társkeresőzni és belezúgott valakibe.

Én rendbe akartam hozni, Ő nem, pedig neki ez nem az első kilengése volt... Én mindig szemet hunytam, direkt nem mentem bele jobban, mert a gyerekeket tartottam szem előtt.

Nem egyszer kérdés ez, de nem kell rögtön ítélkezni, ha nem vagy a helyében.

2019. dec. 25. 20:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!