Érdekelne egy ilyen wattpados történet? Kertvárosban játszódik!
Röviden:
Az Xy család elköltözik egy kertvárosba, több okból kifolyólag:
1.A cég, ahol a családapa dolgozott, csődöt mondott
2.Kirakták őket az albérletből
3.Az apa talált új munkahelyet, egy messzebbi városban, így a város közelében lévő kertvárosba költöznek
A házat sietősen lepasszolják, átveszik a pénzt, majd a csávó, akié volt, elhúzza a csíkot. A házban bennmarad minden bútor, a volt tulajdonos összes ningósága, ruhája (még a fogkeféje is). Az egyik fiú (és egyben mesélő) elkezd nyomozni a volt tulajdonos után, érdekes dolgokat talál. De nem csak erről van szó. Megpróbál beilleszkedni az új suliba, a család megismerkedik a szomszédokkal, a szülők folyamatosan veszekednek (talán válnak is?) Ettől többet nem árulok el, ezt is azért írtam le, hogy ki az akit érdekel, vagy hogy mostanság mennyire népszerű ez a téma.
Nekem kifejezetten tetszik! Ha a saját stílusodban és egyediségeddel írod le, ez egy jó story lehet! Szerintem érdemes bele fogni :)
Sok sikert!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!