Kezdőoldal » Szórakozás » Könyvek » Érdekelne egy ilyen wattpados...

Érdekelne egy ilyen wattpados történet? Kertvárosban játszódik!

Figyelt kérdés

Röviden:

Az Xy család elköltözik egy kertvárosba, több okból kifolyólag:

1.A cég, ahol a családapa dolgozott, csődöt mondott

2.Kirakták őket az albérletből

3.Az apa talált új munkahelyet, egy messzebbi városban, így a város közelében lévő kertvárosba költöznek

A házat sietősen lepasszolják, átveszik a pénzt, majd a csávó, akié volt, elhúzza a csíkot. A házban bennmarad minden bútor, a volt tulajdonos összes ningósága, ruhája (még a fogkeféje is). Az egyik fiú (és egyben mesélő) elkezd nyomozni a volt tulajdonos után, érdekes dolgokat talál. De nem csak erről van szó. Megpróbál beilleszkedni az új suliba, a család megismerkedik a szomszédokkal, a szülők folyamatosan veszekednek (talán válnak is?) Ettől többet nem árulok el, ezt is azért írtam le, hogy ki az akit érdekel, vagy hogy mostanság mennyire népszerű ez a téma.

2017. márc. 25. 18:50
 1/6 A kérdező kommentje:
Mármint a tulajdonos veszi át a pénzt és húz el! :)
2017. márc. 25. 18:52
 2/6 A kérdező kommentje:
Nemcsak arról a családról szólna, hanem a Szomszédok életéről is
2017. márc. 25. 18:53
 3/6 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem nem csak az határozza meg azt, hogy hány könyv van az adott témában. Persze, az alapötlet is fontos, de ahhoz, hogy egy könyv jó legyen, jól is kell megírni.
2017. márc. 25. 20:13
 4/6 anonim ***** válasza:

Nekem kifejezetten tetszik! Ha a saját stílusodban és egyediségeddel írod le, ez egy jó story lehet! Szerintem érdemes bele fogni :)

Sok sikert!

2017. jún. 11. 18:04
 5/6 anonim ***** válasza:
El tudod küldeni nekem? Engem érdekelne.:)
2017. okt. 1. 22:04
 6/6 anonim ***** válasza:
Én erre emlékszem! Ez a sztori régebben mintha már felkerült volna ide. Persze akkor is csak a vázlata... De lehet nem, csak én emlékszem rosszul...
2017. okt. 1. 22:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!