Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Hogyan parancsolsz az érzelmei...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Silvye91 kérdése:

Hogyan parancsolsz az érzelmeidnek?

Figyelt kérdés

Kapcsolatban élek, soha nem csaltam meg senkit, és soha nem is történt velem ilyesmi.

Egy férfivel közelebb kerültünk egymáshoz, ő házas 2 gyerekkel

Csókon kívül semmi más nem történt, és az is csak egyszer.

Megbeszéltük, hogy több nem lehet, se az ő részéről sem az enyémről, hiába vágyunk egymásra

Ez így is van jól.

Viszont azóta folyamatosan írogat, van hogy kimarad 2- nap, képet küld magáról, becézget stb.

Én teljes mértékben próbálok távolságtartó maradni és úgymond alig -alig válaszolok, ha ír.

Viszont ha bűn ha nem, iszonyúan vágyom rá.

Nem tudom pontosan ő mit érez, de azt gondolom, hogy akkor nem írogatna...

Hogy tudsz magadnak és az érzéseidnek parancsolni? Hogy tudod saját magad "megerőszakolni" hogy már pedig nem?

Kioktatást nem kérek, Köszönöm!

2019. nov. 28. 12:57
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
86%
Működhet a kémia más emberrel, de amíg szeretem és vonzódom a férjemhez, addig pont nem érdekel semmilyen kémia mert egyik sem olyan ütős, amilyet iránta érzek. De persze ti tudjátok, csodás élet vár a párotokra és rátok is.
2019. nov. 28. 14:27
 12/12 anonim ***** válasza:
100%
Amikor valaki azt mondja, hogy szereti a párját, de azért megcsalja, másra vágyik és a "Hogy estél teherbe? Baleset volt" egy kategória. Vagyis mond valami szánalmas hazugságot, hogy jobban érezze magát.
2019. nov. 28. 15:21
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!