Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megcsalhat a feleségem újból, vagy nyugodt lehetek?
Ha ezren azt állítják, hogy nem lehetsz nyugodt, én akkor is azt mondom, hogy nem kell egy esetből (egy eset volt, vagy sorozatosan egy férfivel?) rögtön tragédiát, bolhából pedig elefántot csinálni. Te ismered a feleséged, tudnod kell, hogy megbízhatsz-e az ígéretében (ha egyáltalán megígérte, hogy nem lesz több eset).
Ffi.
Akkor, vajon, miért nem akar a feleséged válni?
Ezek szerint egyikőtök sem különb a Deákné vásznánál...
Ha gondolod - beszéljétek meg újból. Ha nem megy - jön a válás.
Ha egyszeri alkalom lett volna én nem dobnék el egy 30 éves házasságot emiatt. De mint írod többször is... hát, nagyon alaposan meg kell beszélnetek ezt. A kérdésedből látszik hogy nem bízol benne, a feleségedről meg az jön át hogy minden bűntudat nélkül csal téged, válni meg nyilván azért nem akar mert neki így kényelmes.
Pedig jobb még ennyi idő után is inkább külön folytatni mint egymás mellett szenvedni. Vagy ha nyitottak vagytok rá megbeszélhetitek, hogy akkor mostantól nyitott házasságban éltek, és amit neki szabad azt neked is.
Utolsó vagyok
Szinte biztos hogy megfogja tenni újra. Nem sokat jelenthet már neki a házasságotok ha arra nem hajlandó, hogy legalább egy munkahely váltással tegyen érte hogy lásd az erőfeszítéseit, hogy megbánta és szeretné helyrehozni a házasságotokat.
Ennek a házasságnak lőttek, vagy marad az amit már említettem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!