Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy éltétek túl amikor vége lett?
Figyelt kérdés
Ki hogyan tette magát túl a szeretői kapcsolat végén, akár lelki akár testi kapcsolat volt. Mennyi időbe telt, milyen szakaszai voltak, sokat szenvedtetek? Mi volt a háttér story?2019. nov. 20. 13:37
1/4 anonim válasza:
Nekem egyik napról a másikra ment szinte. Áthelyezték, elköltözött, és vége lett.
Nem mondom, hogy nem voltak érzéseim, de szerelmes nem voltam (miért is lettem volna egy szeretősdi közben?!), úgyhogy viszonylag tényleg sima volt a dolog.
Nem volt dráma, szenvedés, meg különböző szakaszok.
2/4 anonim válasza:
1 hét kőkemény depresszió, aztán fokozatosan tisztult a környezet.
3/4 anonim válasza:
Volt jó pár, viszont arra mindig vigyáztam, érzelem ne legyen. Első biztos jeleit észre vettem, azonnal véget vetettem az egésznek. Máskülönben, szenved az ember.
4/4 anonim válasza:
Általában az emberek nem tehetik meg, hogy egész nap pityeregjenek meg brühü brühü menjen.
A legtöbb embernek dolgoznia kell, fizetnie a számlákat, élni a mindennapokat.
Túllépnek rajta mindenki. Csak kell találni feladatot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!