Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Miért viselkedett így a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért viselkedett így a szeretőm? Mit akar ezzel elérni?

Figyelt kérdés

Több éves kapcsolat. Mindketten középkorúak és házasok vagyunk. Részemről egy nem működő házasság, amiből már többször ki akartam szállni. Viszont nem vagyok már mai gyerek, hogy mindent elölről kezdjek.

Szeretőm nem így van. Náluk minden tökéletes. Szeret de a feleségét is szereti. 2-szer szakítottam vele, de aztán ismét összejöttünk. Úgy érzem tényleg szeret, nekem meg életem szerelme.

Most viszont kissé kiborított. Utoljára 4 órát töltöttünk együtt, ebből körülbelül 2-öt az asszonyról beszélt. A luxuséletükről.A kisebb vagyonról amit havi szinten hazalapátol. A szintén igen nagy összegről amit a nő havi szinten elkölt.Azt mindig tudtam, hogy jól élnek, hogy a tenyerén hordozza.Meg , hogy a legkisebb dologban is az engedélyét kéri, hogy a saját pénzéből megcsinálhasson vagy megvehessen valamit. Általában nem szoktunk egymás házasságáról beszélni, néha rajta kitör az öndicsőítés.Már olyan régóta vagyunk együtt, hogy ez már barátság is. Viszont most túl lőtt a célon.

Miért kell nekem ezekről tudnom??? Mit akar ezzel nálam elérni? Hogy a nőt (13 évvel fiatalabb nála) aranyárban tartja? Mi közöm nekem ehhez? Legyek féltékeny vagy irigy? (de hát tudtam, meg elfogadtam, hogy luxuséletet biztosít neki) Figyelemre, elismerésre vágyik? Meg, hogy mindenben az engedélyét kéri? Hogy a saját pénzéből Ő is költhessen?

Azt már régóta sejtem, hogy velem kompenzál. Egy közös ismerősünk egyszer nekem szinte kinevette, hogy mennyire kis pincsikutya a nő mellett. (persze nem tudta, hogy engem gyengéd szálak fűznek hozzá.)Engem meg sokan nyuszinak, túl félénknek tartanak. Hát tényleg nem vagyok nagy szájú az biztos. Szóval így egyenlít ki, kompenzál, hogy jól érezze magát a bőrében. Kár, hogy nem mondtam: Nem akarom hallani, nem tartozik rám!!! Hogyan kellett volna lereagálnom ezt a tömény hencegést? Illetve szerintetek miért csinálta, mit akart ezzel elérni? Egyáltalán miért van velem? Miért velem a sok éves kapcsolat, ha ennyire a feleségét imádja?

2019. nov. 18. 22:48
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
100%

"Még ha téged speciel erre is használ szerencsétlen, hogy legalább magának bebizonyítsa."

Egyáltalán mi az ami miatt kell egy ilyen pasi neked aki a feleségét királynőként kezeli és téged pedig ingyen lyukként használ? Jól látod, a felesége mellett egy döntésképtelen gyenge jellem, előtted pedig megjátsza az erőss férfit.

Nem azért gyenge, mert a felesége elnyomja, hanem ilyen a jelleme, a személyisége. Pont ilyen volt az exem, soha senkinek nem tudott nemet mondani, mindent én kellett elintéztek helyette és mégis ő tartott egy ugyanilyen jellemtelen szeretőt, mert így akarta kompenzálni a férfiasságát.

Elmondom neked, ez egy sz.ar ember, te ugyanilyen sz.ar ember vagy aki csalja a férjét. Tökéletesen összeilletek.

2019. nov. 19. 09:17
 12/16 anonim ***** válasza:
57%
Igen.Kellett neki valaki,aki fekett ő uralkodik,ha már ez otthon nem lehetséges.A sarkadra kellene állni,és egyenesen megmindabi,hogy ne untasson ilyen szövegekkel.
2019. nov. 19. 09:41
 13/16 anonim ***** válasza:
*megmondani*
2019. nov. 19. 09:42
 14/16 anonim ***** válasza:
57%
Szerintem az lenne a legtisztább dolog, ha neki feltennéd ugyanezeket a kérdéseket. Senki nem fog tudni jobban válaszolni rá, mint ő.
2019. nov. 19. 10:04
 15/16 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat. 9-es elgondolkodtatott a jellemrajzod. Egyébként nem vagyok az az ember aki nem képes elfogadni a kritikát. Valaki írta, hogy lehet megunt és így akarja tudatni. Igen erre én is gondoltam.

Meg talán már a kapcsolat is elfáradt. 5 év a külvilág kirekesztésével..... Állítólag 2 évig szoktak tartani az ilyen kapcsolatok.

2019. nov. 19. 12:32
 16/16 anonim ***** válasza:
100%

Csúnyán visszaélést a barátságával.

Ő is annak is tart, azért mesélt az életéről.

Te meg ahelyett, hogy örülnél, hogy bízik benned, bedurcizol.

Persze, hogy kompenzálás, minden szeretői dolog az.

2019. dec. 14. 11:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!