Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Ezzel mit akar elérni?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ezzel mit akar elérni?

Figyelt kérdés

Megismertem neten meg egy lanyt, kb 11 honappal ezelött. Ilyen csevegös oldalon. Nagyon jo kapcsolat alakult ki koztunk, talalkoztunk is parszor de nagyon ritkán.

Terveztem hogy az idei nyarat vele töltöm aztan lépek egyet es megmondom neki hogy szeretem.

Erre pár hete furcsan beszel messengeren, tegnap irta hogy megismert egy fiut egy tarskereson es hogy nagyon jol beszelgetnek es tetszik neki a fiu. De o vele meg nem talalkozott.

Tetszik neki,es akkor tegnap este ilyeneket irt nekem a lany hogy tolem kerte ki a tanacsot,mert szeretne kozeledni fele,es hogy szegeny fiu maga alatt van es szeretne megvigasztalni aztan irt ilyen siros ,meg szomoru smiley fejeket. Tehat a lenyeg hogy mintha feltekennye akarna tenni a lany? Erre mondtam neki hogy engem ez nem erdekel ,erre azt mondta hogy ne utaljam őt o nem tehet rola..

Na ezt nem ertettem hogy miert mondja nekem, eloszor beszelt a sracrol es a nevet se tudom.

Tipikusan azt vettem le hogy feltekennye akar tenni valamiert vagy en nem tudom.

Mindesetre ezt szova tettem ,osszevesztem vele facebookom,es azt se valottam be neki hogy szeretem.

De igy mar mindegy is meg az egesz nyarbol is:(.

Nagyom rossszul esik :( .

Egesznap szomoru vagyok ez miatt.

Es nem beszelgetek mar a lannyal tegnap este ota.

El is sirtam magam kicsit ferfi letemre.

26/f

2019. márc. 25. 10:44
1 2 3
 1/21 anonim ***** válasza:
84%
Te reges reg friendzonebsn vagy. Ez a lany nem akar toled semmi komolyat.
2019. márc. 25. 10:47
 2/21 anonim ***** válasza:
84%

Egyetértek az első válaszolóval.

Keress másik lányt.

2019. márc. 25. 10:49
 3/21 A kérdező kommentje:
De ez nekem nagyon rosszul esett hogy egy fiurol igy beszelt akit alig napja hete ismert meg elmondasa szerint, es hogy miert nekem mondta?
 4/21 A kérdező kommentje:
Jo csak nehez keresni,meg azert 11 honap az majdnem egy teljes ev. Nehez nagyon.
 5/21 anonim ***** válasza:
88%

Nem akar féltékennyé tenni, csak nem érdekled.

De önbizalmad az van, ha azt hiszed, ez tök jó.

2019. márc. 25. 10:50
 6/21 anonim ***** válasza:
84%
Nem tervezett semmit veled,veled ellentétben.Hisz Ő társkeresőzik.Nem féltékennyé akart tenni,hanem jelezte,hogy a barátja vagy csak,semmi több.Bár ezt lehet jelezte is,csak nem vetted figyelembe.
2019. márc. 25. 10:51
 7/21 anonim ***** válasza:
90%
Es miert esett ki egy teljes ev? Azert mert vartal a semmire. Miert akarna feltekennye tenni? Azt se tudja, hogy nokent gondolsz ra.
2019. márc. 25. 10:52
 8/21 A kérdező kommentje:

Jeleztem neki meg tavaly osszel. Aztan 5 napig nem voltam facen,erre 5 nap utan visszaterek ramir es ilyeneket irt hogy hianyzok neki,meg rolam almodt es stb.

Tehat en nem azt szurtem le hogy nem akar tolem semmit.

2019. márc. 25. 10:55
 9/21 anonim ***** válasza:
100%
Hânyszor találkoztatok?Az mennyire volt randi?Udvaroltál neki vagy nem mertél ezért csak dumáltatok utána is?Vannak azok az okosak,akik akkor azt mondják hiânyzol,ha csak mint barátjât hiányol,és az hogy azt mondta veled álmodott szintén lehet csak baráti,hacsak nem adtad tudtâra,hogy ő tetszik neked,a lánynak is voltak hasonló kijelentései utalások.
2019. márc. 25. 11:03
 10/21 anonim ***** válasza:
65%
A 11 hónap alatt kellett volna lépned. Többet hívni találkozni, udvarolni, nyomulni. 1 év alatt, ha nem történt semmi, akkor nem csoda, hogy csak "barátként" néz rád. A "hiányoztál" után is meg kellett volna ragadnod a gyeplőt. Sajnos erről te tehetsz... De nem baj, mindenből lehet tanulni.
2019. márc. 25. 11:10
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!