Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ezzel mit akar elérni?
Megismertem neten meg egy lanyt, kb 11 honappal ezelött. Ilyen csevegös oldalon. Nagyon jo kapcsolat alakult ki koztunk, talalkoztunk is parszor de nagyon ritkán.
Terveztem hogy az idei nyarat vele töltöm aztan lépek egyet es megmondom neki hogy szeretem.
Erre pár hete furcsan beszel messengeren, tegnap irta hogy megismert egy fiut egy tarskereson es hogy nagyon jol beszelgetnek es tetszik neki a fiu. De o vele meg nem talalkozott.
Tetszik neki,es akkor tegnap este ilyeneket irt nekem a lany hogy tolem kerte ki a tanacsot,mert szeretne kozeledni fele,es hogy szegeny fiu maga alatt van es szeretne megvigasztalni aztan irt ilyen siros ,meg szomoru smiley fejeket. Tehat a lenyeg hogy mintha feltekennye akarna tenni a lany? Erre mondtam neki hogy engem ez nem erdekel ,erre azt mondta hogy ne utaljam őt o nem tehet rola..
Na ezt nem ertettem hogy miert mondja nekem, eloszor beszelt a sracrol es a nevet se tudom.
Tipikusan azt vettem le hogy feltekennye akar tenni valamiert vagy en nem tudom.
Mindesetre ezt szova tettem ,osszevesztem vele facebookom,es azt se valottam be neki hogy szeretem.
De igy mar mindegy is meg az egesz nyarbol is:(.
Nagyom rossszul esik :( .
Egesznap szomoru vagyok ez miatt.
Es nem beszelgetek mar a lannyal tegnap este ota.
El is sirtam magam kicsit ferfi letemre.
26/f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!