Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Mit tegyek? Bizak újra?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek? Bizak újra?

Figyelt kérdés

A barátom fére lépet, utána adtam neki még egy esélyt, azt mondta szakított a csajjal.

De együtt voltak ugyan úgy, aztán megint szakítótunk, és el telt 1 hónap meg beszéltük hogy még egyszer meg próbáljuk,

Én az utolsó szakitásnál el költöztem. 110 km re ö most nálam lakik.

De retegek hogy, megint hazudik és együtt van vele.

Normális hogy félek? Vagy én komplikálom túl?

Ti mit tenétek?

Nagyon szeretem és retegek attól hogy újra nélküle kell élnem

Olyan szerelmes vagyok belé ezek után is, mint első látásra.

De ő nem is igazán akar együtt lenni velem.

Mármint értitek. Úgy együtt lenni

Azt mondja neki még idő kell

Sos kérek minél több választ.

Össze vagyok zavarodva

2019. nov. 9. 00:11
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
100%
Nem kellett volna megbocsátani és újra összejönni vele, tanuld meg aki egyszer megteszi az megteszi többször. És veled is hányszor megtette már? Belekényelmesedtél, de ő nem szeret mert akkor nem kurogatna másokat....csak a megszokás, fáj igen fáj, de becsüld magad annyira hogy nem adod magad egy ilyen embernek. És mi lesz ha egyszer elkap valamit egy csajtól, te meg elkapod tőle? Állj a sarkadra, rakd ki és keress magadnak valakit aki tényleg szeret és te is szerethetsz mindenféle megcsalás nélkül.... f/26
2019. nov. 9. 00:14
 2/12 anonim ***** válasza:
100%
Bizál!
2019. nov. 9. 00:27
 3/12 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem golyót a fejébe, majd the kösd fel magad és így örökre együtt lesztek.

Na jó, rossz vicc volt. De magától helyett a kapcsolatot tényleg öld meg. Leszel te még szerelmes, meg lesz aki nem akar megcsalni.

2019. nov. 9. 00:35
 4/12 anonim ***** válasza:
100%
Ezek után neki idő kell hát akkor mit vársz tőle most úgy őszintén!? Én azt sem hinném el neki amit kérdez.
2019. nov. 9. 00:36
 5/12 anonim ***** válasza:
100%

Bízzak

Lépett

Ugyanúgy

Szakítottunk

Eltelt

Megbeszéltük

Megpróbáljuk

Elköltöztem

Ő

Rettegek

Tennétek

Rettegek

Ezt most csak így első nekifutásra.

Amúgy lapát.

2019. nov. 9. 01:17
 6/12 anonim ***** válasza:
100%

Utolsó, ezt kihagytad...fére-félre😁kérdező, először is vegyél egy nyelvtan könyvet.

A pasid meg dobd ki, nem is értem, mit remélsz.

2019. nov. 9. 05:26
 7/12 anonim ***** válasza:
100%
Ennek a kapcsolatnak nincs értelme. Hasonló velem is megesett. Félrelépett, megbocsátottam, fél évvel később megint félrelépett. Egy szavát nem hiszem el neki, a kapcsolarnak nem lett értelme. Nagyon megszenvedtem, mert nagyon szerelmes voltam, de muszâj volt, így is porig aláztam magam.
2019. nov. 9. 08:30
 8/12 anonim ***** válasza:
100%
Neked mindegy mit írunk ide, te úgyis bízni fogsz újra, ha esetleg ő megint együtt akar lenni veled.
2019. nov. 9. 09:18
 9/12 anonim ***** válasza:
100%
Dobd ki ez az ember nem szeret! Ennyi önbecsülésed lehetne!!! Nem ő az utolsó férfi a világon! Ennél mar csak jobbat találsz!
2019. nov. 9. 09:21
 10/12 anonim ***** válasza:
100%
Miért kellett megbocsájtani mikor már 2-szer megcsalt? Megaláztad magad ezzel. És ne bízz benne újra.
2019. nov. 9. 17:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!