Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Hogyan tudjuk újra felállítani...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan tudjuk újra felállítani a kapcsolatunkat?

Figyelt kérdés

Elcsavarta a fejem egy srác és csókkal csaltam meg a párom. 9 éve vagyunk együtt és eléggé leült a kapcsolatunk, nekem meg tetszett a figyelmesség, az izgalom, hogy újra nő lehetek és van még vonzerőm.

Szeretem a párom, de belefulladtunk a hétköznapoka, ráadásul sok mindent csinálok, amibe próbálom bevonni a párom, de sokszor nem akar velem tartani, a hobbijaim pedig fontosak, így ismert meg.

Nagyon bánom amit tettem, de nincs ötletem hogyan tudnám konkrét dolgokkal javítani a kapcsolatot. Erre szeretnék segítséget kérni tőletek. A párom is szeret, különben nem fájna ennyire mindkettőnknek. Javítani akár ő is, de tőlem várja a megoldást.

2019. okt. 22. 08:14
 1/5 anonim ***** válasza:
97%
Egy módon tudtok túl lendülni ezen, ha több közös időt töltötök egymással. Legyen ez a hobbi, legyen egy hétvége kettesben kimozdulva. És ami a legfontosabb, beszélgessetek. Arról is, ami téged ebbe a helyzetbe hozott és arról is, amit ő érzett és érez azóta. Tisztázzátok mi az amivel mindketten tudnátok javítani a kapcsolaton. Nyíltan és tételesen soroljátok fel mit szeretnétek másként és mit vártok el egymástól. Néha fájdalmas lesz a jelenleginél is jobban, de ez segíthet.
2019. okt. 22. 08:34
 2/5 anonim ***** válasza:
87%

"Javítani akár ő is, de tőlem várja a megoldást."

Ez jelzi hogy ez a kapcsolat már halott és nem nagyon van visszaút, főleg hogy a bizalom is erős törést szenvedett. Vagy kezdjen el aktívan részt venni a javításban, vagy hagyja az egészet (ami a megcsalás után teljesen jogos döntés lenne). De ez a lagymatag "rád tolom a felelősséget, hogy oldd meg a helyzetet és a problémákat" elég siralmas.

2019. okt. 22. 08:52
 3/5 anonim ***** válasza:
100%

Azért nem akkora csalás ez, amin ne lehetne túllépni.

9 év után ez kell ahhoz, hogy nőnek érezd magad, az az ő sara.

Beszélhetek erről is, meg minden másról is.

Ha nem megy, hát vége van.

9 év helyben járás - az túl sok.

2019. okt. 22. 09:53
 4/5 anonim ***** válasza:
68%
Egy csók még nem a világvége.Túl lehet lépni ha akarjátok.De természetesen tenni is kell érte mindkettőtöknek.
2019. okt. 22. 12:15
 5/5 anonim ***** válasza:
55%

Csók nem megcsalás? Emberek mi van veletek?

15 év alatt soha eszembe sem jutott megcsalni a párom, a legnagyobb hullámvölgyekben sem. Nem értem....

2019. okt. 22. 13:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!