Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan tudjuk újra felállítani a kapcsolatunkat?
Elcsavarta a fejem egy srác és csókkal csaltam meg a párom. 9 éve vagyunk együtt és eléggé leült a kapcsolatunk, nekem meg tetszett a figyelmesség, az izgalom, hogy újra nő lehetek és van még vonzerőm.
Szeretem a párom, de belefulladtunk a hétköznapoka, ráadásul sok mindent csinálok, amibe próbálom bevonni a párom, de sokszor nem akar velem tartani, a hobbijaim pedig fontosak, így ismert meg.
Nagyon bánom amit tettem, de nincs ötletem hogyan tudnám konkrét dolgokkal javítani a kapcsolatot. Erre szeretnék segítséget kérni tőletek. A párom is szeret, különben nem fájna ennyire mindkettőnknek. Javítani akár ő is, de tőlem várja a megoldást.
"Javítani akár ő is, de tőlem várja a megoldást."
Ez jelzi hogy ez a kapcsolat már halott és nem nagyon van visszaút, főleg hogy a bizalom is erős törést szenvedett. Vagy kezdjen el aktívan részt venni a javításban, vagy hagyja az egészet (ami a megcsalás után teljesen jogos döntés lenne). De ez a lagymatag "rád tolom a felelősséget, hogy oldd meg a helyzetet és a problémákat" elég siralmas.
Azért nem akkora csalás ez, amin ne lehetne túllépni.
9 év után ez kell ahhoz, hogy nőnek érezd magad, az az ő sara.
Beszélhetek erről is, meg minden másról is.
Ha nem megy, hát vége van.
9 év helyben járás - az túl sok.
Csók nem megcsalás? Emberek mi van veletek?
15 év alatt soha eszembe sem jutott megcsalni a párom, a legnagyobb hullámvölgyekben sem. Nem értem....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!