Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Mit csináljak? Hozzámentem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit csináljak? Hozzámentem egy jóval idősebb férfihoz és újra meg újra azon kapom magam, hogy tetszik az unokaöccse.

Figyelt kérdés
Én 24 vagyok, a férjem 40, az unokaöccse most lett 20 és elképesztően jóképű pasi.Az utóbbi időben azt vettem észre hogy egyre jobban vonzódom hozzá. És úgy veszem észre ő se közömbös irántam.pl.a nyáron együtt strandoltunk és le se tudtuk venni egymásról a szemünket, teljesen beindultam tőle olyan jó teste van. És lelkileg is passzolunk, sokat beszélgetünk. Igazából nem az a kérdés, hogy történni fog-e valami, hanem az hogy mikor fog megtörténni. És nem tudom hogy valami ürüggyel meg kellene-e szaķitani vele a kapcsolatot vagy hagyjam hogy menjenek a dolgok a maguk útján. Nem mellesleg a férjemnek nagyon fontos a fiú, de nem tehetünk rólq hogy tetszünk egymásnak.
2019. szept. 21. 14:14
 1/10 anonim ***** válasza:
97%

"de nem tehetünk rólq hogy tetszünk egymásnak"

+

"nem az a kérdés, hogy történni fog-e valami, hanem az hogy mikor fog megtörténni."

=

Még meg se történt a dolog, de már kifogást keresel, hogy miért nem lesz a te hibád ez.

Szánalmas.

2019. szept. 21. 14:16
 2/10 anonim ***** válasza:
97%
Miért érdekes a férjed kora és a fiú kinézete ebben a sztoriban? Vagy kamu vagy ahogy előttem írták már most menteged magad, akkor pedig úgyis megcsalod szóval fölösleges a kérdés.
2019. szept. 21. 14:32
 3/10 anonim ***** válasza:
96%

De, tehettek róla, és az is a ti hibátok, hogy a férjed és az unokaöccse kapcsolata tönkremegy. Annyira gondolom nem tetszik, hogy előbb elválj, és nyilvánosan felvállald a fiút. Egy numera miatt elcsesznéd mindenki életét.

Ez nem azért van, mert a férjed 40. Ha 20 lenne, akkor 40 éves nagybátyja indítana be.

Neked egyszerűen nem való a házasság. Kár volt. Remélem, jó sok pénzt kidobtatok az ablakon, hogy elvált nő lehess 24 (25) évesen.

2019. szept. 21. 14:34
 4/10 anonim ***** válasza:
95%
Hat, anyukam, edd meg amit foztel.
2019. szept. 21. 14:38
 5/10 anonim ***** válasza:
95%
Nem túl életszerű hogy valaki ennyire beazonosítható részletekkel feldobja a gyk-ra a hűtlensége sztoriját.
2019. szept. 21. 14:42
 6/10 anonim ***** válasza:
95%

Az első helyes lépés a válás lenne. Nem az unokatesó miatt, hanem mert nem szereted a férjedet. Ha ezzel a sráccal nem csalod meg, majd megcsalod mással. Tök mindegy, hogy ki hány éves a sztoryban. Nem azért nem szereted a ferjedet, mert idősebb nálad. Nem szereted. Pont.

Így semmi értelme a házasságnak. Amíg házasok vagytok, addig fogd vissza magad, mert egy családi perpatvart, aztán örök haragot a két férfi között nem ér meg egy fellángolás. Tiszteld meg a férjedet annyival, hogy elválsz tőle és nem kamatyolsz a rokonaival a háta mögött.

2019. szept. 21. 14:51
 7/10 anonim ***** válasza:
95%

https://www.gyakorikerdesek.hu/felnott-parkapcsolatok__hazas..

Eléggé hasonló sztori.Egyedül a szereplők életkora eltérő a kérdezőén kívül.

2019. szept. 21. 14:55
 8/10 anonim ***** válasza:
0%
ne hagyd ki! feküdj le vele.
2019. szept. 21. 18:24
 9/10 anonim ***** válasza:
100%
Nem értem miért vagy férjnél? Ez egy elég komoly döntés! Tiszteld a férjed amíg vele vagy, vagy válj el és utána mehetsz amerre akarsz. De ennek így de másképp sem lesz jó vége ha kiderül!Gondolkodj mielőtt cselekszel!
2019. szept. 22. 00:04
 10/10 anonim ***** válasza:
100%
Nyilván pénzért ment férjhez!
2019. szept. 22. 10:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!