Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megcsal a férjem, de mást is akarhat a nőtől?
Pár hónapja nagyon furcsa a férjem, nem tudnám megmondani, hogy miért, de éreztem, hogy valami más.
Beléptem a telefonjába és a messengeren megtaláltam egy nővel a beszélgetését.
Az elmúlt időszakban rengeteget beszélgettek, eleinte csak szexet akartak mindketten, de a férjem olyanokat ír neki, hogy jó, hogy van, örül, hogy megtalálta, imádja stb....
Joggal feltételezem, hogy érzelmileg is elkezdett kötődni a nőhöz?
A mi szexuális életünk nem a legjobb, nagyon ritkán vagyunk együtt, nem kívánom.
A férjem 34 éves, én 30.
Nem mindegy igazából?
Te miért nem akarsz szexelni? Betegség? Vagy csak ilyen vagy?
Amúgy ha házasság előtt is ilyen volt a kapcsolatotok, akkor tök felesleges volt ilyen eltérő szexuális igénnyel házasodni.
Részletesen megválaszoltad a kérdésedet. Mi a problémád?
Szexelni nem akarsz vele. A pénze persze hiányozni fog.
Nem kívánod...ezzel letudod...közben meg csodálkozol, hogy másfelé kacsingat.
Persze, ez sem helyes...de ezzel a hozzáállással, valahol megértem.
Nem gondolod, hogy rendbe kéne tenni a házasságotokat és a szexuális életeteteket?
Nem kívánom, nem akarok vele lefeküdni. Pár hetente együtt vagyunk, de az is olyan semmilyen.
A beszélgetésükből elég sokat olvastam el, abból azt láttam, hogy a nő is úgy szereti a szexet, ahogy a férjem, én viszont nem igénylem azt, amit a férjem igen.
ne mond nekem hogy sose mondta hogy kevés a szex
a szex egy fontos alappillér
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!